"Life's short, play more!"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Poti face asta la Sala Polivalenta, de azi pana duminica inclusiv, la targul de jocuri video si gadget-uri Digitrend primul eveniment de acest gen organizat in Bucuresti.La ora 12.00 cand si-a deschis portile, iar standurile inca nu erau complet amenajate, erau deja prezenti destui amatori de jocuri virtuale, majoritatea tineri de liceu care in mod sigur isi luasera talpasita de la scoala.

Ce poti face intr-un asemenea loc in afara de a te juca nebuneste pe calculatoarele puse la dispozitie?... Sa te joci si mai mult! Poti sa alegi intre X-Men The Official Movie Game, Half-Life 2: Episode 1, Pro Evolution Soccer 5, Heroes V, Ice Age 2, Godfather (da este si joc PC) sau le poti testa pe toate, si asta pentru numai 5 lei noi cat face biletul de intrare.

Mai mult decat atat, poti participa la concursurile organizate in cadrul targului si la care sponsorii au pus la bataie jocuri PC, sisteme, console, gadgeturi si asa mai departe.Daca esti un impatimit al video-jocurilor ar fi indicat sa mergi inainte de weekend cand probabil va fi destul de greu sa prinzi loc la vreun  calculator. Digitrend este deschis intre 10.00 si 19.00.


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera