Lansare la Carturesti: Epoca de Aur pentru copii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Care era salariul lui Ceausescu? Cand s-a nascut Mos Gerila? La ce filme americane se uita nea Nicu?

"Stiati ca din 1985, responsabilii de cultura si propaganda ai PCR au hotarat ca in Bucuresti, in noaptea de Inviere, sa fie organizate concerte de muzica rock, pentru ca tinerii sa nu mearga la biserica?"

coperta

La 19 ani de cand spun cartile de istorie ca am scapat de comunism ne permitem sa facem putin haz de necaz... retrospectiv.

Chiar daca parintii si bunicii nostri nu vor sa isi mai aminteasca de jumatatea de secol petrecuta in saracie, lipsuri, cu obloanele trase si granitele inchise, copiii care am fost atunci si ne amintim doar cate o pana de curent, o portocala de Craciun si-o coada la ratia de ulei o sa gasim interesanta cartea-album a lui Stefan Constantinescu.

"Epoca de aur pentru copii" se lanseaza azi la Carturestii din MTzR, la ora 19. Cuprinde multe imagini, scrisori si povesti de la scoala, din armata, din vacanta, despre cutremur, despre lipsuri, despre valorile Epocii de Aur din ultimele ei doua decenii infloritoare, '68-'89.

deschisa

Albumul este bilingv (ro-en) si a fost editat de ICR Stockholm, Pioneer Press si Labyrint Press, a fost difuzat pana acum in Suedia si la New York, iar de asta-seara se va gasi si in librariile noastre.

Detalii suplimentare, imagini si fragmente din carte gasiti pe site-ul liternet, de unde am imprumutat si noi imaginile de sus.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera