La Pedale - biciclete gratis, in parcul Kiseleff

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ca si in anii trecuti bucurestenii pot inchiria gratuit biciclete doar pe baza buletinului de identitate in Parcul Kiseleff. Centrele de inchiriat biciclete, La Pedale, s-au deschis de pe 21 aprilie.

Bicicletele sunt disponibile in doua modele – pentru copii si adulti – si pot fi inchiriate pentru o perioada de maximum doua ore, doar in perimetrul parcului. Centrul La Pedale este deschis pana la sfarsitul lunii octombrie, dupa urmatorul program: luni-vineri in intervalul orar 10:00-18:00, iar sambata si duminica de la 10:00-19:00.

"Mersul pe bicicleta a devenit aproape un simbol al civilizatiei urbane europene din secolul XXI. In marile orase din Europa, oamenii au inteles ca lupta cu aglomeratia din trafic nu poate fi castigata la volanul automobilului. De aceea, apeleaza intr-un numar cat mai mare la acest mijloc de transport sanatos, curat si – de ce nu? – eficient. Scopul nostru, al Primariei Sectorului 1, este tocmai promovarea acestei solutii europene la traficul din ce in ce mai sufocant din Bucuresti. Ne urcam pe bicicleta (si) pentru ca vrem ca Bucurestiul sa semene cu marile orase din Europa", a declarat Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman (via)

La Pedale La Pedale
1 comentariu

La Pedale - biciclete gratis, in parcul Kiseleff
turistinbucuresti
#1 -

Comentariu nou

Stiti ce ar fi interesant ? daca ai primi (gratuit sau contra cost) o harta care sa cuprinda istoria cladirilor de tip Monument istoric din zona Kiseleff, un fel de traseu pe care il poti face pe bicicleta.
Eu as include: Casa Doina, Vila principesei Adina Woroniecki, Vila Vasile Gănescu, Palatul Kiseleff, Vila D.Ionescu ( langa ambasada Canadei), Vila Toma Stelian, Hotelul Triumf, Casa Mirea Miclescu, Vila Tudor Hagi Theodoraki, Arcul de Triumf etc ..

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera