Kultur Shock si balkan rock in Fire

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Serbiaaaaaaaaaaaaa! Nu-i revolutie, asa striga, precum un disc zgariat, un zaltat aseara in Fire la Kultur Shock, o alta tocanita multi culti gen Gogol Bordello (cu care de altfel au si concertat), care canta (citam) "Balkan punk rock gypsy metal wedding-meets-riot music from Bulgaria, the US, Japan, and Bosnia".

Daca nu ati fost aseara in Fire (si sigur n-ati fost, ca era gol), mare lucru ati pierdut.

Kultur Shock

Kultur Shock sunt un melanj intercultural si interrasial in care s-au adunat 2 bosnieci, 2 americani, un bulgar si un japonez. Care canta gypsy punk, daca n-ati retinut. Iar aseara au fost rock de tot :)

Putina lume, abia s-a umplut culoarul din fata scenei. Biletul a fost 30 de lei dar cred ca baietii (in turneu prin Europa, cu Live in Europe - asculta albumul aici) nu si-au scos nici banii de o masa decenta.

Kultur Shock  Kultur Shock
un pic de gypsy touch; spre deosebire de Gogol, putina percutie, multe coarde, mult electric, inclusiv vioara

Desi puteai inghesui tot publicul intr-un autocar, a fost distractie mare in primele randuri. Mai putin pe fata cerberului ras in cap care statea in drum precum sfinxul, sa "domoleasca" hoarda si sa preintampine acte huliganice cum ar fi barbarul obicei al facutului de pogo. Desi cred ca avea si el un punct sensibil - pe langa faptul ca l-am vazut o data zambind (cam la fel de sugestiv pe cat ti-ar zambi un buldog), avea si un spirit ludic ce mi-a stricat cateva fotografii, varandu-si degetele ca un tzanc nebagat in seama in obiectivul meu. Si bodyguarzii pot fi jucausi, e clar (desi i-a trecut cheful de joaca atunci cand ne-a dat afara foarte neceremonios la inchidere).

Kultur Shock

Revenind la concert, desi nu au fost luminati mai deloc (reflectoarele trebuie sa stea pe oamenii de pe scena, people), trebuia urmarit cu atentie basistul - japonezul  Masashi Kobayashi adica. In cele mai multe fotografii mi-a iesit cu speed blur. Omul ala era pe fast forward.

Kultur Shock Kultur Shock

Nici vocalul, Gino Banana, nu a fost mai prejos. Ba chiar la un moment dat a fost sus de tot.

Coafat stil samurai rasta, adica ras in cap cu exceptia unei cozi tepoase de dreadlocks, a facut super show. Ca toata trupa, de altfel, pe care as fi vazut-o mai degraba in aer liber, decat in beci, unde nici un skank decent n-ai cum face. Dar deh, dupa posibilitati.

Kultur Shock Kultur Shock

Daca va grabiti si decolati acum, ii prindeti diseara in Sofia sau maine in Istanbul. Daca n-aveti aripi la picioare, ascultati-i pe myspace.3 comentarii

Kultur Shock si balkan rock in Fire
Faust
#1 -

kumbaya

in TM au cantat excelent, looking forward sa ii mai vad la vara a a 2-a editie a IRAF-ului :)

Kultur Shock si balkan rock in Fire
Faust
#2 -

PS

rusine buc ca nu au fost mai multi oameni :P

Kultur Shock si balkan rock in Fire
fry
#3 -

Comentariu nou

cum adica "sigur n-ati fost"? io am semnat condica impreuna cu Novac si am stat cat am putut de mult, ca boxa aia care dadea sunet din spate era cam contra omului si pana la urma ne-a dovedit... :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera