Kid Koala @ Gaia Boutique Club

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Kid Koala e un chinez mic si agitat. Ii place la nebunie sa faca vraji cu discurile, sa invarta butoanele si sa-i faca pe cei din fata lui sa isi miste picioarele. Eric San, pe numele lui real, e un generator de energie si buna dispozitie. Trebuie doar sa-l vezi cum se agita, cum invarte, cum danseaza, cum rade, cum se bucura cand publicul se bucura.

Kid Koala @ GaiaKid Koala @ Gaia
Kid Koala @ GaiaKid Koala @ Gaia

Aseara, clubul Gaia era putin spus plin, de-abia aveai loc sa te misti, sa dansezi, sa te duci la bar si, daca ajungeai mai tarziu, nu aveai loc de haina la garderoba. "Cati romani poate baga un chinez intr-un club?" Kid Koala a adus 3-400 de persoane sa-l asculte, evenimentul fiind sold-out. Pana sa apara Kid Koala, de atmosfera s-au ocupat Turntable Science.

Kid Koala @ Gaia

Kid Koala @ Gaia

Kid Koala @ Gaia

Kid Koala, maestrul turntablism-ului, e imprevizibil, complex, sunetele te surprind, trece cu o usurinta fenomenala de la hip hop la jazz, de la muzica anilor 20 la un sound futurist, de la scratch-uri la sunete ambientale, schimba discurile cu o viteza demna de Speedy Gonzales si face din butoane instrumente muzicale.

Kid Koala @ Gaia

Kid Koala @ Gaia

Cum a mixat o buna parte din seara muzica hip-hop, fanii genului nu ezitau sa raspunda pe masura energiei emanate de Kid Koala. Recunosteau cantecele si beaturile, dar DJ-ul tot reusea sa ii surprinda cu un scratch sau o schimbare de ritm. S-a dovedit imprevizibil chiar si pentru cei care erau obisnuiti cu muzica lui.

Din loc in loc se formau mici grupulete care incercau sa danseze sau macar sa se miste mai alert pe muzica, dar lipsa de spatiu nu le permitea. Totusi cand Kid a scos discul cu Santogold si a indemnat oamenii sa danseze, un val de euforie a cuprins sala si nimeni nu i s-a impotrivit, cel putin nu in primele randuri care se miscau semi-haotic.

Ne-au lipsit visual-urile lui Kid Koala, imaginile din videoclipuri sau comics-urile facute de el, ne-ar fi placut sa le vedem proiectate. Oricum, si Kid era un spectacol in sine. :)

Mai multe fotografii in Galerie

Kid Koala @ Gaia1 comentariu

Kid Koala @ Gaia Boutique Club
andrei vladulescu
#1 -

Te duci in Club Gaia Boutique ....si poti spune ca "SA TE IA GAIA"

O seara frumoasa terminata cu tigania din gaia!Gaia se doreste a fi un club de fite insa mai au mult.Daca ai rezervare, la intrare esti studiat si insirat ca in armata de pitbull-ul clubului (o femeie in varsta, care cred ca ar fi mai indicat sa invetze limba romana si sa ramana la macrameuri),esti directionat catre o canapea de 3 persoane cu toate ca ai rezervat pt 6. Consumatia este obligatorie (absolut ilegal).Ca si servicii totul minunat : iti incarca nota ( regula managerului este sa ai minim 800 ron pe bon), iti aduc si impun produse ne-comandate,trebuie sa-ti faci loc dand din coate si mai mult decat atat nu iti pot elibera nota de plata decat daca le-ai facut target-ul de consumatie(800 ron).Chiar daca nu iti face placere si vrei sa te retragi in mai putin de 2 ore din cauza serviciilor de "calitate" ,pt ca te-ai saturat sa mirosi in stanga si in dreapta mirosul de transpiratie prezent in club, te-ai saturat ca esti ingramadit ca intr-un cotet de la Crevedia , ti-a trecut supararea ca esti tratat ca un infractor (chiar de la intrare)de catre o individa cu 2 clase si anagramata,ca iti este umflata nota de plata , ajungi in situatia in care esti obligat sa iti iei la pachet restul de consumatie (pana la 800 ron). Sunt foarte curios daca oamenii de la Autoritătea Naţionala pentru Protecţia Consumatorului stiu ca ii pot vizita si amenda pentru abuzurile maxime pe care le fac oamenii din acest club(SE POT ADAUGA SUME MARI PENTRU BUGET)
Noua nu ne ramane decat dreptul de A ALEGE,dupa o asemenea experienta neplacuta.
In concluzie pot spune doar ca o seara in Gaia Boutique Club este identica cu una in Puscaria Jilava!(nu ca as fi fostpe la Jilava).
Cat despre managerii clubului le doresc sa mai treaca un pic prin scoala generala , liceu si facultate sau sa viziteze alte cluburi sa vada ca sunt si cluburi care iti ofera servicii de calitate pe care le platesti cu draga inima.
Pentru rezervari in Gaia ...evitati nr de tel 0723.610.933,mai bine sunati la 112.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera