Joc de cinefili: Filmul ala... cum ii zice?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ca sa linistesti spiritele dupa o dezbatere pe vreo tema cinefila, nimic mai relaxant si decontractant pentru muschii faciali decat un joc de grup, care combina mima, filmul si desenul (ziceti-i cum vreti, name that movie, movie pictionary). Distractie garantata, mai ales daca nimeni din voi n-are habar sa deseneze.

Este foarte simplu de jucat, insa e nevoie de putina recuzita: hartie in format mai mare si ceva de scris. Cu cat grupul este mai mare, cu atat trebuie sa fie hartia mai mare si markerul mai gros, ca sa nu se inghesuie toata lumea cu lupa sa vada ce mazgalesti in agenda de telefon :) In cazuri disperate se poate juca si cu creta pe asfalt (incercati sa crutati zidurile).

Se fac 2 echipe si unui membru din echipa adversa i se va da un titlu de film pe care trebuie sa-l deseneze cu atata maiestrie incat restul echipei lui sa priceapa despre ce film este vorba. Retineti, titlul trebuie sugerat prin desene. Deci este in interesul echipei voastre sa nu dati titluri "usoare" gen Jaws, Big Fish sau Aliens :)

Sa exemplificam:
1.
1
In desenul de mai sus observam stele (ignoram culoarea) si diverse masinarii si obiecte de facut razboi. Stele - razboi... Razboi - refugiati - calatori - autostop... Ghidul Autostopistului Intergalactic!! :P

Pe urmatoarele doua le ghiciti voi :)

2.
2
3.
3




3 comentarii vrei sa comentezi?

Joc de cinefili: Filmul ala... cum ii zice?
ionut
#1 -

Comentariu nou

tare. la 2 e Eternal Sunshine of the Spotless mind dar la 3 habar nu am.

Joc de cinefili: Filmul ala... cum ii zice?
razvan
#2 -

Comentariu nou

citizen kane

Joc de cinefili: Filmul ala... cum ii zice?
CristinaP
#3 -

Comentariu nou

exact :)

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera