Interviu de Bucuresti cu Bogdan Serban

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pentru noi, Bucurestiul inseamna parcuri, statui emblematice, Centrul vechi, cladiri frumoase, baruri, haos, agitatia din trafic, claxoanele de pe Calea Victoriei, covrigul de dimineata, dar si persoanele cu care ne intalnim in aceste locuri si care, cu voia lor sau nu, au ajuns sa fie parte din capitala noastra draga.

Am creat aceasta rubrica pentru a vorbi cu personajele emblematice ale orasului despre placeri, tabieturi si locuri din Bucuresti. Ne redescoperim orasul prin ochii lor.

1-6.jpg

Bogdan Serban este realizator Guerrilla LogOut si GuerriLive, l-ai auzit in mod sigur la Radio Guerrilla in intervalul 17:00-20:00 in timpul saptamanii. Este vocea care pune intrebari incomode invitatilor sai, iti face recomandari cu cele mai importante evenimente si cel care a lansat sesiunea de concerte acustice (si electrice in sezonul trecut) la radio. Desi nascut in Targoviste, pare sa cunoasca colturile ascunse ale Bucurestiului mai bine decat multi dintre cei crescuti in capitala.

Despre Bucuresti:

Care sunt locurile tale preferate?

De mers la pas in zona de case cuprinsa intre strada Constantin Sandu Aldea si pana la strada Ion Mincu( excluzand piata Domenii). E interesent de observat “halul” in care a evoluat arhitectura orasului astuia sau, pentru cei mai putini intersati de forme, de descoperit linistea dintre bulevarde.

Cafenele, carciumi, pub-uri, restaurante etc. sunt atat de multe cele in care ma “balacesc” de mult, altele pe care le “curtez” de curand sau altele pe care inca nu stiu ca le plac – incat ar trebui sa fac o enumerare anosta de tip “carte de telefon”.

1-2.jpg

Unde te duci cand vrei liniste?

In Parcul Academiei Romane(daca e deschisa poarta), peste drum in Parcul Nicolae Iorga sau in cel mai mic si mai ascuns parc din Bucuresti: Parcul Luigi Cazzavillan.

Unde te duci cand vrei haos?

Haosul nu ti-l doresti, il ai implicit in viata urbei. Bucuresti: haos all-inclusive!

Cel mai tare festival muzical la care ai fost:

Festivalul Skip Rock ’91 in Parcul Tineretului – nu existau reguli sau reglementari, jandarmi sau bodyguarzi. S-a vorbit in presa de atunci ca am fi fost 60.000 - 70.000 de proaspat pletosi. Au fost doua zile de excese bahice(berea nu era o optiune, votca fiind singura licoare admisa, asta in ciuda caniculei), de furie si fizice (exista o comunitate de iubitori ai thrash metal-ului care isi tineau iubitele/prietele/gagicile in lesa – ad literam - si legate cu lant). In ciuda faptului ca era un eveniment dedicat muzicii, nu-mi aduc aminte decat de recitalul Phoenix – concertul oficial de revenire in tara, in formula aproape completa, fara Josef Kappl.

Un tabiet pe care il ai si pe care il comanzi cand iesi in oras.

Obligatoriu un espresso dublu fara zahar sau lapte si un pahar cu apa plata la temperatura camerei/ambientului.

1-15.jpg

Fotografiile alb-negru sunt realizate de Ioana Enescu.

 
4 comentarii vrei sa comentezi?

Interviu de Bucuresti cu Bogdan Serban
mihaela
#1 -

prea putin

of...omul asta este atat de misto si are atat de multe lucruri de spus, incat cele 5 intrebari banale puse de voi nu ne aduce nimic nou. pacat.

unde este metropotamul de altadata? cu articole consistente, de calitate?!

Interviu de Bucuresti cu Bogdan Serban
comjaa
#2 -

puteati sa-l fi batut la propriul joc, cu intrebari precum:

-De unde ti-a venit ideea numelui?
-Cu ce instrument ai inceput?
-Tamango cum se mai simte?

Interviu de Bucuresti cu Bogdan Serban
Andreea Verde
#3 -

.

Lista noastra de intrebari a fost mai lunga, insa l-am prins pe Bogdan pe fuga, intr-o perioada foarte incarcata. A facut, oricum, un efort sa ne raspunda. O sa revenim cu alte materiale cu si despre el, atunci cand va avea mai mult timp. Pana atunci, puteti sa scrieti aici sugestiile voastre de intrebari.

Interviu de Bucuresti cu Bogdan Serban
Vladimir
#4 -

interviul.

ha?
Care sunt locurile tale preferate?
Unde te duci cand vrei liniste?
Unde te duci cand vrei haos?
Cel mai tare festival de muzica la care ai fost
Un tabiet pe care il ai si pe care il comanzi.

Chiar nu inteleg conceptul metropotamian de interviu.
Dubioase articole in ultima vreme.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera