Interviu cu Bordello (Marius Revent)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pentru a mai lua pulsul Centrului Vechi, ne-am gandit ca ar fi interesant sa vorbim si cu oamenii din spatele unor localuri de succes. Asa a aparut acest interviu cu Marius Revent, Marketing Manager-ul din cadrul Grupului Mondys, grup ce detine Bordello, True Club, Mulanruj si Republic.

Interviu cu Bordello (Marius Revent)

Bordello este unul dintre cele mai de succes baruri din Centrul Vechi, in mare parte si datorita conceptului. Cum v-a venit ideea?

Ca orice idee buna trebuie sa detina o baza in realitate. Numele si conceptul au venit natural, dupa ce am inceput sa studiem trecutul cladirii, povestea locului, pe care o gasiti in meniul nostru, prezinta date reale. Este o cladire cu atat de multa istorie incat am putea scrie un articol doar despre asta, a fost casa de toleranta, in mai multe randuri.

La fel si salonul Mulanruj, aceasta este fosta sala a tronului in vremea lui Alexandru Ioan Cuza.

Bordello tocmai ce a implinit 4 ani, care sunt cele mai memorabile momente din acesti 4 ani?

Greu de spus, au fost atat de multe. Unele sunt legate de atmosfera care se creeaza in pub, altele de o strangere de mana din partea unor clienti, premiile castigate, discutii pe care le auzim uneori cand suntem intre clienti, prima seara de Quiz, serile aniversare, revelioanele, anumite petereceri ale burlacilor, sunt foarte multe, cu cat stau si ma gandesc, cu atat vin mai multe. In fiecare zi se creeaza o amitire noua de cele mai multe ori frumoasa.

Interviu cu Bordello (Marius Revent)

De ce credeti ca Bordello atrage atat de multi turisti? De fiecare data cand venim aici, fie ca e zi sau noapte, se intampla ca la cel putin doua mese sa se vorbeasca limbi straine.

E un mix de factori care influenteaza aceasta alegere. In primul rand, e vorba de caliatatea serviciilor,  toti ospatarii nostri au un training riguros, vorbesc engleza si inteleg importanta satisfactiei clientului. Diferenta sta in detalii, oferta de bauturi si de mancare este extrem de variata, cu adevarat internationala. Avem peste 100 de bauturi spirtoase, peste 50 de beri, peste 100 de preparate culinare etc.

E greu sa vii la Bordello si sa spui ca nu ai gasit ceea ce ai cautat. Iar pentru un turist strain, atunci cand vine intr-o alta tara despre care probabil stie foarte putine, cu intreg pachetul de reticente pe care oricare om l-ar avea in aceeasi situatie, ei bine, la noi gaseste un loc familiar.

De cate ori nu plecam si noi intr-o alta tara si realizam ca urmeaza o serie de experimente ale gustului caci nu stim ce vom servi? Noi intotdeauna am pus accent pe “true international service”.  Lucrurile se fac cum trebuie, nu cum se poate, iar acest lucru se reflecta in clientii pe care ii avem.

Interviu cu Bordello (Marius Revent)

Cum vi se pare Centrul Vechi in momentul de fata? Sunteti multumit de felul in care arata sau de ceea ce ofera atat turistilor cat si bucurestenilor? Ce ati schimba la Centrul Vechi?

Evident, se poate mai bine, dar sa ne dam seama de evolutia pozitiva in ultimii 5 ani. Totul si acum nu se poate, lucrurile necesita timpul lor, dar in mare este bine. In urmatorii ani va fi si mai bine, dar asta depinde de noi, ca si dezvoltatori, si de clientii care evolueaza in mod constant.

Si oferta de entertainment incepe sa devina mai captivanta si varita, si aici ne aducem aportul cat de mult putem. De schimbat, se schimba in mod constant, dar revenim la ideea precedenta, nu se poate totul in cateva luni, necesita timp. Ca si exercitiu de imaginatie putem ajunge foarte departe, important este sa facem lucrurile asa cum trebuie.

Dupa cum stiti noi am deschis de curand Mulanruj Dining Theatre, primul local de gen din Romania, primul cabaret autentic. Cum ar putea fi Micul Paris, fara micul Mularnuj, locul in care sa te bucuri cu adevarat de “Joie de Vivre” alaturi de Fine Dining? Este ceva nou pentru piata noastra. Acum poti iesi la o cina excelenta si te poti bucura de entertainment in adevaratul sens al cuvantului. Avem incredere ca oamenii evolueaza si isi doresc sa “guste” din necunoscut, din noul pe care il propunem.

In urmatoarele luni Mondy’s, grupul ce detine Bordello, va ridica stafeta inca odata cu o noua locatie originala, dar despre asta vom vorbi in cateva saptamani. Va putem spune ca precum Bordello va fi unic, va fi mare si plin de viata.

Interviu cu Bordello (Marius Revent)

Cum credeti ca va arata Centrul Vechi in 5 ani si cum se va integra Bordello in peisaj?

In 5 ani va fi aproape complet, noi vom fi in acelasi loc, cu aceeasi calitate. Daca puteti fi siguri de ceva, este ca Bordello evolueaza, dar ramane mereu puternic inradacinat in valorile sale ca si brand. Ca si integrare, avem in gand cateva transformari majore la Mulanruj, ceea ce vedeti acum este doar inceputul drumului. Este o parte integranta in cultura Bordello, iar noi vrem ca cei ce ne viziteaza sa perceapa aceasta legatura emotionala intre Bordello si pofta de viata.

Fatada va deveni ceva cu care sa ne laudam ca si zona, nu doar ca si locatie, show-urile vor deveni si mai captivante, special guests care isi vor organiza propriul show integrat, suntem “all hands on deck” sa oferim o experienta unica atunci cand vii la Bordello.

Centrul Vechi are atat de mult potential atat pentru noi cat si pentru Bucuresti, vrem si suntem o parte mobila in acest proces al evolutiei

Care este barul dvs. preferat (din lume), in care v-ati simtit cel mai bine (in afara de Bordello)?

Nu putem pune degetul pe unul singur, e predispusa subiectivismului intrebarea, ne plac multe, la fel cum am vazut multe ce ne placeau devenind altceva in timp. Noi privim ansamblul experientei, oferta, training, branding, brand values etc. O vizita nu este suficienta pentru a putea cu adevarat sa judecam o locatie.

Iar fiecare locatie are propriul ei profil, unele sunt extraordinare dar poate noi nu suntem in target ca si consumatori, altele pot parea perfecte pentru noi dar neinteresante pentru altii. Ca exemplu, Bordello este cel mai premiat bar din Romania, totusi, unii consumatori, neintelegand intreg procesul ne catalogheaza diferit. Este subiectiva alegerea, exista locatia preferata pentru o cina in 2, locatia pentru o petrecere, locatia de povestit, altii cauta un loc ieftin, altii cu bere multa etc., foarte putine reusesc sa creeze un mix cooerent.

Interviu cu Bordello (Marius Revent)

Ce mesaj aveti pentru cei care inca n-au venit niciodata pe la Bordello?

La Bordello vii cand esti gata sa vii la Bordello. Stim mai bine decat multi ca nu suntem pentru toata lumea, fiecare priveste din propriul punct de vedere. Ceea ce oferim noi ca si experienta e diferita de alte localuri, tapas, drinks, cabaret, servicii, staff etc., sunt poate doar nuante pentru unii, in timp ce pentru altii sunt evolutia uzualului, elemente cheie etc.

Ce planuri de viitor aveti pentru Bordello?

Sunt foarte multe in dezvoltare in acest moment, vrem sa ne implicam mai mult in dezvoltarea zonei Centrului Vechi, sa putem oferi un entertaiment venue in cadrul Bordello, dezvoltam un program de sprijin pentru artistii care colaboreaza cu noi, consacrati si emergenti, sa pastram Bordello asa cum lumea il vrea, poate parea usor dar este mult de munca doar la acest capitol, sa deschidem noua locatie despre care vorbeam mai devreme, lucram la multe ecuatii in paralel.

Dar obiectivul final este mereu acelasi, evolutie, evolutie, evolutie.

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera