Intamplari din Bucuresti: Metropotam eroul pisicilor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Mai putin cele isterice, dar asta nu inseamna ca nu le poate sari in ajutor si sa faca pe super-eroul (sau macar sa incerce). Stiti voi escaladeaza cladiri, trece prin foc, inlatura primejdiile si salveaza pe damsel in distress sau mai bine zis pe pisi in distress.

Ieri, o pisica statea lipita de un geam in casa scarii prinsa intre panze de paianjen. Dupa ce a fost reperata de catre jumatate din redactie si s-au dezbatut posibilele motive care o tin captiva pe pisica, este lovita, este bolnava, este abandonata de catre un vecin hain, este speriata.... doua dintre metropotamite au incercat sa rezolve problema. Piss, piss, hai pisule, piss. Nimic, pisica ne avea pe lista de ignore si nu parea interesata sa ne recunoasca prezenta. Intidem o mana, doi ochi verzi se intorc speriati, apucam pisica, miorlait putin, miorlait mai mult, simtit mandre.

metropotam pisica minune

Cand tocmai ce ne felicitam pentru reusita noastra observam ca pisica se indreapta catre un geam deschis de la un etaj mai jos. Nuuu, pisoi, nuu. Evident, atentionarile noastre nu au folosit la absolut nimic, mata iese pe geam si se posteaza pe coltul cel mai indepartat al pervazului unde continua sa miaune ciudat.

Am speriat-o si acum prefera sa se arunce de la etaj decat sa mai aiba de-a face cu noi. Lasa ca e pisica, astea cad toate in picioare si nu patesc nimic. Da, dar miauna ciudat, daca are ceva? O sa aiba ceva in curand daca nu se potoleste.

Tentativa numarul 2: Scoatem o mana pe geam, insuficient de lunga pentru a prinde pisica. Scoatem si un picior, incercam sa ne intindem dupa ea, pisica sare, se agita frenetic si aterizeaza pe grilajul geamului de langa, unde ramane prinsa intre geam si grilaj. Cel putin acum nu mai miauna, dar nici nu se mai misca. Obsesia pentru geamuri devine redundanta. Ai lovit-o! Nici nu am apucat sa o ating...

metropotam

Tentativa numarul 3: Urcat pe cladire, urcat pe grilaj si luat pisica pe sus. Cel putin acesta era planul, pana cand pisica a decis sa se agate cu toate gherutele de grilaj si sa refuze sa dea drumul. Norocul nostru a venit sub forma vecinului de vis-a-vis care dupa ce a ras putin de noi, a luat pisica si ne-a inmanat-o teafara.

Brusc pisica devine cea mai blajina creatura din cate exista, la o atenta inspectie nu parea sa aiba nimic, lucru care a devenit evident in momentul in care am lasat-o pe jos si a fugit glont in cautarea unui alt geam, probabil. Ce am invatat din acest experiment?

- Ca nu este bine sa te pui cu pisicile isterice, mai rau faci.
- Ce am invatat la cinci ani in materie de urcat in copaci poate fi folosit la douazeci si ceva pentru escaladat cladiri. Prevad un viitor stralucit de alpinist utilitar, pompier sau salvator de pisici din copaci.1 comentariu

Intamplari din Bucuresti: Metropotam eroul pisicilor
dragos2p
#1 -

pis pis

mei pisica isi testa nivelul de adrenalina, si voi hat pe ea, poate o mai vedeti in zilele urmatoara cu parapanta pe la Romana :))

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera