Insetat in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ne taram prin acest minunat oras canicular, fugind de la un aparat de aer conditionat la altul, de la o terasa la alta, jucam un fel de sotron din umbra in umbra, si ne uitam panicati dupa urmatorul frigider cu lichide racoritoare. Asa ca nu vrem sa ni se aminteasca din trei in trei panouri ca ne este sete, nu?

Dar, iata ca asa descoperim ca bem cu toate simturile, ne aducem aminte sa le multumim celor care nu au reusit sa umple Bucurestiul cu portocali, dar au gasit cea mai buna alternativa, ne activizam/energizam cu mai mult suc, traim setea de viata, indraznim sa bem mai mult, luam una buna, pretuim fiecare inghititura si cautam racoriri perfecte. Sunt sticle peste tot, sticle pe post de fantana arteziana, sticla cu lifting, sticla cu nu stiu ce striatii, sticla cu capacitati acidoizolatoare, sticla cu dop usuratec, sticle care isi varsa continutul magic intr-un pahar gigantic, pe care l-am bea pe nerasuflate pentru ca, da, ne este sete.

Nimeni nu este in siguranta, nicaieri nu esti ferit de primejdii, pana si la metrou, unde te-ai refugiat pentru racoare, esti urmarit de panourile insetate. Flori, fete, fete, flori si iar sticle, pahare cu sau fara gheata, cu sau fara spuma, oameni care se distreaza, bauturi cu sau fara pulpa, cu sau fara umbrelute si cu sau fara bule. Ok, am inteles: setea e de sezon, e o chestie de bon ton.

Dar, totul pana la sticla plina cu paie colorate care ne trimite cu ganduri la taramuri frumoase, cu plaje, umbrelute, unde setea nu prea conteaza deoarece este multa apa in jur. S-a terminat cu setea, o potolim acum pentru totdeauna...sau macar pana mai pe seara.1 comentariu

Insetat in Bucuresti
tibilica
#1 -

nu te inteleg

Pai nu te inteleg. Te declari dezamagita de campaniile de sezon si totusi esti in publicitate? Oportunism babe, painea advertiserului. Sau esti de parere ca ar trebui sa iti faci iarna car si vara sanie?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera