Infografic Bucuresti pe sectoare - piete, spitale, mall-uri si altele

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Am aflat, dupa doi ani de zile, care au fost rezultatele recensamantului 2011 pe Bucuresti, ocazie in care am reusit sa aflam niste realitati mai putin optimiste:  numarul bucurestenilor a scazut in comparatie cu cei care inca mai erau in tara la data recensamantului din 2002.

In plus, din aia putini care au mai ramas si au decis sa isi duca viata in Capitala, 15.006 sunt analfabeti. Pare greu de crezut ca in anul 2013, intr-un oras al Uniunii Europene, atat de multe persoane nu profita de faptul ca sistemul de educatie inca este gratuit.

Mergand mai departe pe aceasta idee, ne-am gandit sa aflam mai multe lucruri despre Bucuresti, care cu siguranta va intereseaza, poate ca titlu generic, sau poate pentru simplul fapt ca ati decis sa va mutati din cartierul in care stati.

Am aflat cate persoane locuiesc oficial in sectoarele din Bucuresti, cate spitale, mall-uri si piete sunt sau cat costa chiria medie la un apartament de 2 camere. In plus, ne-am interesat care este rata criminalitatii in 2013 si cea a somajului.

Vestea buna este ca Bucurestiul devine un oras mai sigur pe an ce trece. De exemplu, dupa ce v-am aratat prin intermediul unui infografic cat de periculos este sa traiesti in Bucuresti (datele din 2012) recent am aflat de la Politia Capitalei ca anul acesta, in perioada ianuarie - iunie, numarul infractiunilor a scazut cu peste 10%.

Este interesant de observat ca Sectorul 3 este cel mai aglomerat din Bucuresti, in timp ce Sectorul 1 detine cele mai multe spitale, iar in Sectorul 6 sunt cele mai multe mall-uri din oras.

In cazul in care ne-a scapat ceva sa ne dati de veste printr-un comentariu si o sa "indreptam" situatia.

P.S. Daca aveti idei de alte infografice, lasati-ne un comentariu si incercam sa il facem.

Pe aceeasi tema:4 comentarii

Infografic Bucuresti pe sectoare - piete, spitale, mall-uri si altele
maria
#1 -

Comentariu nou

Rareș Manescu este la primul mandat si cum arata Sectorul 6 nu cred ca va prinde mandatul al 2-lea.

In Militari zona Autogarii este plin de maidanezi, fosta parcare a devenit un focar de infecție, gunoaie, mizerie, maidanezi, cerșetori care dorm pe iarba iar ADP-ul sectorului 6 nu ia nici o măsură.

Infografic Bucuresti pe sectoare - piete, spitale, mall-uri si altele
marius
#2 -

Comentariu nou

- Ar trebui sa afisati nr de muscaturi de maidanezi pe sectoare conform situatiei de la spitalul Matei Bals: http://www.mateibals.ro/html/docBals/antirabic/s8.pdf

- Chiria la un apartament de 2 camere din Militari este intre 260-320E, cu mult peste chiria din Drumul Taberei unde nu exista metrou.

Infografic Bucuresti pe sectoare - piete, spitale, mall-uri si altele
iUrsul
#3 -

tnx

@Maria Am modificat. Multumim.
@marius Am modificat si acolo. Am luat o a doua parere. Multumim de feed back.

Infografic Bucuresti pe sectoare - piete, spitale, mall-uri si altele
cristina
#4 -

mall-uri in Sector 2

Chiar as fi foarte curioasa sa aflu care sunt cele 3 mall-uri din sectorul 2...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera