Incep lucrarile la centrul vechi din Bucuresti. Din nou!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Iar ne ameninta Primaria ca incep lucrarile pentru centrul vechi al Bucurestiului. Se pare ca oficialii au agreat asupra unei firme ce o sa se ocupe timp de 4 ani si jumatate de acest proiect - 2 ani si jumatate de infrastructura si restul de doi de renovat cladiri.


fotografie de Dawiduh, via Flickr

Sunt doua lucruri ce mi se par total aiurea si ce banuiesc ca au rezultat in urma jocurilor politice al diverselor interese din jurul zonei, jocuri ce numai in mandatul lui Videanu a intarziat demararea renovarii centrului vechi cu un an si jumatate:

1. Doar 4 strazi vor fi alei pietonale (Lipscani, Bl─ânari, Smardan si Selari). Ar fi fost prea frumos sa fie intreaga zona, nu? Sper ca asta va fi reglata prin interzicerea parcarii in zona, desi e greu de crezut considerand masinile parcate claie peste gramada in capatul Lipscanilor dinspre Calea Victoriei din ziua de azi.

2. Pe langa cafenele, singurele magazine prezente vor fi cele de suveniruri si antichitati. Asta suna a prostie/incompetenta manageriala, pun pariu ca sunt o multime de magazine de haine, incaltaminte sau electronice ce ar fi dispuse sa scoata o gramada de bani pentru a avea o locatie in buricul targului.

Dar, cine stie, poate are Videanu un plan si o viziune si noi nu le intelegem. Sau poate a avut vreun consilier ce a aplicat aceeasi gandire ca si in cazul achizitionarii autobuzelor Mercedes ultimul tip in care se sufoca oamenii pentru ca oficialli s-au zgarcit la aer conditionat.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera