Improvizatii fara frontiere cu TFF

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Toamna fiind, a inceput scoala... la scoala, dar incepe si scoala alternativa. Ca sa nu va tot plangeti ca "nu e nimic de facut in orasul asta", "ma plictisesc", "nu stiu ce sa mai fac seara...", va sugeram un mod placut de petrecere activa a timpului liber: cursuri de improvizatie actoriceasca (recunoaste ca undeva, in strafundurile tale, ai vrut intotdeauna sa fii star de cinema).

Teatrul Fara Frontiere incepe deci iar scoala de improvizatie, la care iti poti exersa si forma creativitatea, spontaneitatea si imaginatia. Cursurile sunt organizate pe mai multe module, de la incepatori pana la cei mai avansati, care sustin deja spectacole publice (vara asta a avut loc la Clubul Taranului o serie de spectacole sustinute de "actorii amatori" de la ImproFUN).

Cursurile sunt predate de o echipa formata din actori profesionisti, cu experienta temeinica in improvizatie si pedagogie: Mihaela Sirbu, Arabela Neazi si Dragos Muscalu.

improfun

Cursurile vor incepe miercuri, 30 Septembrie, de la ora 20:00 pana la ora 22:00 si vor avea loc pe str. Jean Louis Calderon nr. 33 (colt cu Batiste).

Modulul de incepatori are patru sedinte, o data pe saptamana, iar taxa curs este de 150 de lei. Lunar se formeza grupe noi, iar cursurile sunt atat pentru adulti cat si pentru copii.

Inscrieri si mai multe detalii pe site-ul tffNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera