Imagini minunate cu diverse celebritati inainte de 10 dimineata

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Veronique Vial este o fotografa foarte cunoscuta si apreciata - a lucrat pentru Elle, Vanity Fair, Vogue, iar in 1993 a devenit fotograful oficial al echipei Cirque du Soleil.

Veronique s-a nascut la Paris, intr-o familie traditionala - tatal ei avea o editura, Editions Vial, ce era deschisa de generatii intregi, iar mama ei era pictorita.

Ea a captat atentia in presa internationala in anul 1996 cand a publicat volumul Men Before Ten, dar si in 1998, cand a aparut Women Before Ten.

In ambele carti, ea a surprins celebritati, si nu numai, dimineata, atunci cand acestea erau complet naturale si nu machiate sau aranjate.

Mai mult, Vial marturiseste: "Salbatici, reali, naturali, fara machiaj, fara sa pozeze. Nu le-am dorit frumusetea, ci sufletele".

Si daca este sa ne uitam atent la fotografii, Veronique fix asta a facut - a reusit sa intre in casele unor oameni, la primele ore ale zilei, si sa-i gaseasca pe acestia in cele mai intime momente.

Noi ne-am indragostit pe loc de aceste imagini superbe si apreciem munca artistei si faptul ca ne-a dat ocazia sa vedem unele dintre cele mai cunoscute persoane de pe planeta asa cum sunt in realitate si nu pe covorul rosu.

In ceea ce priveste drumul pe care si l-a ales, fotografa noastra este de parere: "Trebuie sa ai propria ta viata, indiferent de situatie. Mi-as dori sa le spun asta tuturor celor care sunt de parere ca ai nevoie de cineva ca sa fii fericit. Fericirea mea vine din propria mea viata si din munca. Nu depind de iubire ca sa fiu fericita. Cand am terminat cartea Men Before Ten, mariajul meu se terminase si am simtit ca sunt libera. Apoi nu mi-am mai dorit niciodata sa ma intorc de unde am plecat. Cand esti liber, poti cu adevarat sa traiesti si ai ce sa spui in munca ta".

Abia asteptam sa ne spuneti ce parere aveti despre aceste imagini frumoase.

Lisa Marie


Tim Roth


Patricia Arquette


Jeremy Pivon


Ann Cusack


Jackie Chan


Sigourney Weaver


Demi Moore


James Franco


Milla Jovovich


Reese Witherspoon


Winona Ryder


Daryl Hannah


Laetitia Casta


Naomi Campbell


Dermot Mulroney


Sofia Coppola


Til Schweiger


Julie Delpy


Gina Gershon


Karl Lagerfeld


Julianne Moore


Emma Thompson


Julia Stiles


Denise Richards


Diana Burton


Angelina Jolie


Vin Diesel


Claire Forlani


Dyan Cannon


Brendan Fraser


Salma Hayek


Jeff Goldblum


Elle Macpherson

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera