I&O casa celui mai mare latte

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Despre un loc asa micut si semi-ascuns nu as fi zis niciodata ca poate ascunde un latte atat de mare, dar iata ca m-am inselat. De fapt, cel putin la capitolul cafea totul este supradimensionat in I&O. Intocmai pe gustul celor obisnuiti sa isi serveasca cafeaua din bolul de cereale, sau dintr-un turnulet facut din pahare suprapuse (in cazul frappe-urilor). Multa cafea, multa.

i&o

I&O este aproape de Piata Revolutiei, intre Biblioteca Universitara si Senat. Daca nu o gasiti usor sau ratati panoul pe care este trecut numele cafenelei, trebuie doar sa cautati cladirea de sticla inconjurata de o fatada veche, credeti-ne cand spunem ca este o aparitie inedita in peisaj.

i&o

Cafeneaua are doua nivele, dintre care unul este la subsol. Decorul este unul minimalist, dar spatiul este mic si putin inghesuit chiar si asa. Barul este la subsol, iar bucataria la parter. Daca am amintit de bucatarie trebuie sa subliniem faptul ca totusi nu vorbim depsre un bistro, ci doar o cafenea care ofera pe langa bauturi un sandvis (11 lei) sau un croissant (5 lei).

i&o

Probabil pentru a face legatura cu zona si cu fatada veche, peretii sunt decorati cu fotografii facute in zona in timpul revolutiei, din care putem intui de ce nu s-a putut pastra vechea cladire cu totul.

i&o

Preturile nu sunt mari, dar nu este genul de loc unde sa iti bei zilnic cafeaua, si din cauza spatiului mic, nici genul de loc unde sa mergi sa iti consolezi prietenii la o cafea (intre 5 si 13 de lei, in functie de complexitatea ingredientelor si prezenta alcoolului printre ele), o bere (in jur de 7 lei) sau un pahar de vin (5 lei). Bun mai mult pentru o intalnire semioficiala, sau un loc de intalnire in care se pot discuta planurile serii deoarece muzica este data foarte incet (lucru demn de laudat).

i&o

Un detaliu dragut, speriatele flori de pe masa.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera