Humans of New York - blogul de fotografie stradala de care ne-am indragostit

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Fotograful Brandon Stanton a vrut sa demonstreze ca frumusetea nu sta in greutate, varsta sau culoare, ci in atitudine, zambet sau look. Si putem spune ca acest lucru i-a iesit cu brio.

In noiembrie 2010, Stanton a dat drumul la unul dintre cele mai frumoase bloguri de fotografie stradala din lume, Humans Of New York.

De atunci si pana acum, el a strans peste 5000 de portrete ale oamenilor din "Marele Mar" si a reusit sa creeze o adevarata isterie pe pagina sa de Facebook, unde are peste 600.000 de fani.

Noua ne place tare mult acest blog, mai ales pentru ca fotograful reuseste sa arate, prin fotografii, exact secolul in care traim si particularitatile acestuia.

Plus de asta, cand pasim in mediul sau virtual, este ca si cum am intra intr-o galerie de arta moderna, dar si foarte sofisticata.

In fiecare zi, Brandon colinda pe strazile metropolei si interactioneaza cu straini, pe care-i roaga sa-l lase sa le faca o poza. La scurt timp dupa, imaginile sunt urcate pe retelele sociale.Una dintre particularitatile extrem de dragute ale acestui blog este ca fiecare fotografie este insotita de un mic citat, ca urmare a colaborarii dintre fotograf si subiect.

Humans of New York reuseste sa nu ne lase indiferenti (ori amuza, ori intristeaza), este un proiect sensibil si de suflet, dar mai ales, creeaza un adevarat spectacol vizual.V-am atasat cateva dintre fotografiile noastre preferate si asteptam cu interes sa ne spuneti ce credeti despre acest blog. N-ar fi fain si un Humans of Bucharest?
3 comentarii

Humans of New York - blogul de fotografie stradala de care ne-am indragostit
andreea
#1 -

New Comment

de ce nu il faceti voi pe metropotam?

Humans of New York - blogul de fotografie stradala de care ne-am indragostit
iulia
#2 -

hello

Exista deja Humans of Bucharest.... :)
https://www.facebook.com/hobucharest?ref=ts&fref=ts

Humans of New York - blogul de fotografie stradala de care ne-am indragostit
Andra
#3 -

Hey

Este si Humans of Bacau https://www.facebook.com/pages/Humans-of-Bacau/388772611227588 o initiativa draguta pentru un oras micut, pacat ca nu a mai fost updatat de mult timp :(

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera