Howling Saints @ Control

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Howling Saints nu e un nume pe care sa il vezi prea des pe afisele care anunta concerte in diverse cluburi, de aceea am fost foarte curiosi sa-i ascultam ieri seara in Control. Poate i-ati mai ascultat, anii trecuti, in Fire, la Kinofest '08 de la MNAC si in fostul The Loft.

La ora 21:00 in Control, in fata scenei se adunase deja un numar destul de mare de fani&prieteni, majoritatea imbracati in negru si purtatori de plete, lucru care nu prevestea lucruri prea bune pentru gusturile si urechile mele. In orice caz, am ramas si, la sfarsit, nu am regretat deloc. 

Howling Saints @ Control Howling Saints @ Control
Howling Saints @ Control

Startul anuntat al concertul a intarziat (ca orice concert/eveniment care "se respecta") cu vreo 40 de minute, dar asteptarea a meritat atunci cand pe scena a aparut formatia Howling Saints cu doi membri imbracati normal si doi costumati.  

Vlad (chitara) si Mircea (tobe) erau cei care se putea pierde lejer in multimea de urbani din Control, insa Stefan (chitara bass) si Liv Decay (voce si chitara) nu aveau cum sa nu-ti atraga atentia prin costumatia lor.

Stefan era imbracat in bocanci negri de armata, pantaloni negri din piele, camasa neagra si o cravata neagra, iar Liv in cizme negre, dresuri rupte cu portjartiere, pantaloni scurti si top din latex negru, plus o zgarda cu tepi in jurul gatului, cateva piercinguri si un machiaj strident. 

Howling Saints @ Control Howling Saints @ Control
Howling Saints @ Control

Se vedea clar care parte a trupei era responsabila pentru influentele gothic si care pentru cele post punk. Piesa care a deschis concertul a fost Negru, pe versuri de Bacovia, cu mult ritm, si pe care Liv a putut sa-si demonstreze calitatile vocale la maxim inca de la inceput.

Endless, All the Way si Human Fly au fost alte trei piese din totalul de 10 (plus doua bisuri) pe care le-au cantat. Visuals-urile au fost de asemnea reusite si in ton cu melodiile celor de la Howling Saints.

In total concertul a durat cam o ora si 20 de minute, iar in acest interval Howling Saints au reusit sa impresioneze placut pe toti cei prezenti. Pe alocuri, la piese precum Streets aduc aminte de trupe din afara perecum My Brightest Diamond (la majoritatea pieselor, versurile sunt in engleza).  
 
Howling Saints @ Control Howling Saints @ Control

Au fost aplaudati minute in sir, lucru pentru care au si oferit doua bisuri.

Prin prezenta scenica carismatica, atmosfera dark si sound-ul impecabil, Howling Saints promit mult.  

Setlist
Intro
Negru
Abrasion
Endless
Looking Glass
Goth Song
Martha
Streets
All the Way
Human Fly
Bis: Descending Angel + Endless

Howling Saints myspace

Mai multe poze pe 100eyes
2 comentarii

Howling Saints @ Control
erata
#1 -

Comentariu nou

hai mai, se vede din poze ca basistul avea cravata mov. lol

Howling Saints @ Control
geafa
#2 -

Howling Saints Live@Control
Inregistrarea concertului se poate gasi aici

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera