Hmm, blogger zici? Stai sa ma uit in dictionar

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Metropotamul cel urban cere more and more informatii despre cultura urbana. Incearca sa descopere pas cu pas ce il face sa ticaie pe Bucuresti. Ii cauta toate acele locuri si evenimente pe unde merita mers, are grija sa manace bine, sa se intoleasca bine si sa se distreze bine.

Am auzit un zvon despre un dictionar urban autohton, asemeni celor englezesti, pentru ca toti merita sa stim ce sunt planneri aia, ce fac, ce mananca si cu ce/cine se incurca. Asta da cultura pentru mase. S-a terminat cu snobitatea celor din cluburi, departamente de pr sau creatie. Adio gafe si priviri pierdute, caci blogger or not, trendy, fab et ali vor deveni net friendly.

La fel si termeni mai cunoscuti si mai apropiati sufletului patriotic, gen papagali, sclavi, camatari...toate cuvintele de lauda pe care le folosim pentru a descrie realitatea pitoreasca din oras. Oare blonda de bucuresti va deveni element de dictionar sau ramane un urban legend?!

Se preconizeaza o mica incursune si in slang-ul "baietilor de santier", ca sa nu se mai simta/sau sa se simta extrem de ofensate tinerele domnisoare care se afla pe o raza de 50 de m in apropierea unei asemenea aglomerari constructive.

Pana la lansarea dictionarului, ne putem delecta cu ceva manifestari urbane la un asa numit targ, duminica.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera