Hippo fan art revine

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
A venit. E simpatic, rosu si sta pe geam. Nu e Mos Craciun, ci un hippo de sticla de Murano pe care metropotamul l-a primit de la evil chelu, care, contrar asteptarilor, nu este nicidecum chel si cu atat mai putin evil.

Imensitatea de hipopotam si-a facut loc fortat printre restul fan art-ului metropotamic si si-a asezat fundul cosmic pe pervazul ferestrei.

Cam ce dimensiuni i-ati da fotomodelului?

hippo murano

Bulina de hipopotam are sub 1 cm inaltime, dar n-are complexe. Se asorteaza cu restul menajeriei si cu piticii redactiei. Pe noi ne gadila foarte tare atentia acordata de public animalului nostru grasun dar zvelt in felul lui rubicond, si ne gandim serios sa scoatem printre altele o linie de lenjerie intima marca metropotam. (vezi exemplarul din fundal). Ce parere aveti? :)

hippo fan art2 comentarii

Hippo fan art revine
Anamaria
#1 -

fan hipo

Mi se pare super tare ca sunteti fani hipo. Si eu ma numar printre cei care iubesc "animalutul" acesta. E prima data cand dau peste site-ul vostru si intamplarea face sa ma nimeresc chiar la articolul dedicat "Hippo fan art". Din curiozitate: ce v-a facut sa optati pentru hipo ca imagine? Nu trebuie sa mai mentionez ca mi se pare mai mult decat intemeiata alegerea :):):)
PS daca lansati linia de lenjerie intima voi fi un cumparator fidel :)

Hippo fan art revine
Cristina
#2 -

Comentariu nou

prima oara pe site si nimeresti tocmai la fan art? :) E un semn. In ceea ce priveste linia aia, nu ne-am decis inca ce masuri ar trebui sa facem... se pare ca peste 3xL nu exista nimic, si suncile hipopotamului vor neaparat G-String :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera