Halloween Charity After Party

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca afli despre un grup de oameni care vor sa faca ceva pentru a ajuta copii saraci sa aiba acces la educatie, ai vrea sa li te alaturi? Daca ar exista un eveniment unde poti sa rub shoulders cu personalitatile tarii, oameni de afaceri, politicieni, investitori straini and so on, ai plati acel bilet de intrare? Sau ai da acei bani pentru a contribui la strangerea de fonduri pentru campania "Fiecare copil in scoala"?

Acum le poti face pe amandoua, te poti vedea cu acele persoane pe care le "vanezi" prin revistele de specialitate, pe Internet sau la conferinte si poti face si un lucru bun, iti asiguri o bila alba  si scapi de "procesele de constinta", care iti atrag atentia ca nu faci nimic pentru societate, semeni si binele general.

In data de 28 octombrie, incepand cu ora 23.00 la Palatul Parlamentului (sau People's Palace if you wish) are loc Halloween After Party editia a doua, bal mascat cu tema caritabila. Se doreste cresterea notorietatii campaniei "Fiecare copil in scoala", strangerea de fonduri si prezentarea campaniei de anul trecut (exercitiu de trasparenta). Noi ne distram, ei invata sa scrie si sa citeasca si chiar nu conteaza daca ne place sau nu Halloween-ul (nu asta este important).

halloween

Iar pentru cei cu un spirit pentru pariuri si competitii se organizeaza si licitatii. Biletele costa 70 de ron (includ si 2 bauturi) si echivaleaza cu o saptamana de scoala. Nu uitati de costume si distrati-va in voie, ca doar este pentru o cauza buna. Rezervari aici.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera