Groove Armada vin in Romania la un tenis (club)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Heineken isi continua seria de concerte prin aducerea celor de la Groove Armada in Bucuresti. Baietii vor veni la Tenis Club, poate si pentru ca vor sa isi imbuntateasca serva :).

groovesursa foto

In spatele titulaturii stau doi britanici, Tom Findlay si Andy Cato ale caror ritmuri eclectice au castigate locuri in chart-urile muzicale din ultimii ani si inimile cluberilor de pe mapamond. Cei doi s-au reunit pentru prima oara sub numele de  "Captain Sensual and the Helm of the Groove Armada" cand cantau intr-un club londonez. Muzica lor este un amestec cel putin ciudat de house, big beat, disco, jazz pe alocuri (probabil si datorita pasinuii pentru trombon si trompeta) si funk.

Primul lor album din 1998, Northen Star a primit premiul pentru cel mai bun newcomer din partea revistei britanice Muzik, care mai apoi le-a asigurat un contract cu Pepper Records. Au urmat:
  •  Vertigo in 1999, cu arhicunoscutele If everybody looked the same si I see you baby
  • Back to mine in 2000
  • Goodbye country (Hello nightclub) in care se ocupau cu Superstylin' in 2001
  • Love box in 2002 care anunta tare But i fell good
  •  si un Best of in 2004
Si acum calca pe urmele altor DJ-i cautati cu disperare pe pajele Ibizei, dar care erau ocupati cu plaiurile mioritice si vin incoace. Concertul mai include prestatii si din partea celor de la Soulwax/2 Many DJ's, Ronin (castigatorul competitiei Heineken de anul trecut) si DJ Raoul. Biletele costa 60 de ron si sunt puse in vanzare pe myticket.ro si in reteaua Diverta.1 comentariu

Groove Armada vin in Romania la un tenis (club)
necesar
#1 -

Necunoscatoare

haha! Soulwax/2 Many DJ's sunt doar mentionati!! Ca si act ... ADITIV =))
cine oare scrie articolele astea ? studenti la stiinte politice ? :D

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera