Greenpeace Design Awards 2009

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca esti un ecologist pasionat de design, acum ai ocazia sa te exprimi. Greenpeace Design Awards (concurs organizat de Greenpeace Australia Pacific) asteapta participanti pana pe 15 iunie 2009.

Ce trebuie sa faci? Trebuie sa creezi maxim trei variante de poster cu mesajul "Be a Part of the Action". Asta nu inseamna ca trebuie sa-l exprimi in mod direct. E suficient ca lucrarea ta sa atraga atentia asupra schimbarilor catastrofale din mediul inconjurator. Sau sa incurajeze protestul non-violent impotriva cauzelor acestor schimbari.

greenpeace

Orice lucrare trebuie trimisa in format A4, in doua variante: una cu marginea de 5mm la 300dpi, CMYK, format PDF si o varianta JPEG la 72dpi, RGB (fara margine). Organizatorii incurajeaza concurentii sa trimita atat variante portrait, cat si landscape.

Nu exista alta conditie pentru inscrierea unei lucrari decat ca ea sa nu mai fi fost publicata inainte. Finalistii vor fi anuntati pana pe 15 iulie 2009.

Enjoy!

Mai multe detalii aici1 comentariu

Greenpeace Design Awards 2009
Cavalary
#1 -

Comentariu nou

N-or fi ei PETA, dar tinand cont ca-i vorba de Greenpeace, nonviolenta nu-i chiar absolut necesara. And I think they're right about that approach...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera