Girafa de la Antipa se intoarce reparata in fata muzeului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In urma cu putin timp aflam ca Girafa din fata Muzeului Antipa a fost vandalizata si ca aceasta a fost facuta bucati de un grup neidentificat de persoane. In urma comunicatului transmis de conducerea muzeului, foarte multa lume si- a exprimat intr-un fel sau altul simpatia pentru Girafa de la Antipa. A aparut chiar si o pagina de Facebook dedicata Girafei Antipatice, unde se facea haz de necaz (mai jos aveti si cateva poze de pe aceasta pagina).

"Girafa insemna nu doar un semnal al modernizarii Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa, ci si un prieten de joaca al copiilor si un partener nelipsit din fotografiile vizitatorilor - o prezenta obisnuita in peisajul de la sosea." - se mai spune intr-un comunicat.

Artex Services International, compania care s-a ocupat de reamenajarea expozitiei permanente din cadrul Muzeului Grigore Antipa, a decis sa suporte toate cheltuilelile legate de restaurarea si reinstalarea exponatului in fata muzeului. Astfel ca, dupa un program de refacere, Girafa de la Antipa se va intoarce joi in fata muzeului.

Girafa Antipatica #1

Girafa Antipatica


Girafa Antipatica #2

Girafa Antipatica


Girafa Antipatica #3

Girafa Antipatica


Girafa Antipatica #3

Girafa Antipatica

1 comentariu

Girafa de la Antipa se intoarce reparata in fata muzeului
lucian
#1 -

senzational

este cu adevarat induiosator ceea ce fac oamenii cand sunt loviti de emotie. s-a spart un plastic cu care isi faceau poze toti aiuritii, il dam la televizor, se varsa niste lacrimi apoi din acea nemarginita compasiune a unora pt confratii lor se intampla o minune. si girafa de plastic e din nou la datorie, sa marcheze locul de poze. dar ce facem domnilor, cu girafele adevarate, alea din carne. pe alea cine le plange la televizor, si cine le pune la loc? in nici un caz specia dominanta care suntem noi, si voi. multumim oameni. va iubim, suntem cei mai tari. plasticul nu moare niciodata

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera