Fundatia Calea Victoriei sau Ce nu te invata la scoala

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

De cate ori n-am strambat din nas in liceu si facultate: "materia asta nu o sa-mi foloseasca la nimic..."? Fundatia Calea Victoriei ne ajuta sa ne personalizam cultura generala dupa pofte, chef si inclinatii.

Cum?

In cursuri/seminarii/workshopuri/ateliere, prelegeri si discutii libere, pe teme mai obisnuite sau mai colorate: povesti interbelice, arta ca limbaj comun, limbajul benzilor desenate, ecologie si peisagistica, folclor si traditii europene, filosofia ca instrument de interpretare a cotidianului, fotografia – intre trecut si prezent, antropologie, design si multe altele.

fcv

Cine tine cursurile?

Multi oameni de litere, de sunete si de imagini, un batalion intreg de umanisti: istorici (Neagu Djuvara, Georgeta Filitti), scriitori (Ion Manolescu), muzicieni (Tiberiu Soare, dirijor), oameni de arte vizuale (Dorina Lazar, actrita, Andreea Valean, regizor si scenarist, Vladimir Drugeanu, pictor, Ana Alexe, designer) si multi alti lectori.

Cateva exemple de cursuri-atelier, care dureaza intre 3 si 12 saptamani, si la care preturile sunt intre 60 si 220 lei:

fcv

Ce mai face fundatia?


Bine, creste mare din martie anul acesta. Cursurile despre care va spuneam vor incepe in 2008. Desi au limita de varsta (de jos) destul de mica (12-14 ani), cursurile nu sunt neaparat pentru copii. Pe langa faptul ca vor sa ofere pustimii o varianta mai dezghetata de a-si dezvolta cu folos materia cenusie, Fundatia mai vrea sa organizeze si piese de teatru, concerte de muzica clasica, expozitii, iesiri culturale in grup la teatru, la spectacole, muzee, plimbari prin Bucuresti.


Detalii de contact:


Str Popa Soare 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)
Telefon: 021-321.30.22
contact@fundatiacaleavictoriei.ro
www.fundatiacaleavictoriei.ro




Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera