Free Comic Book Day sau unde primesti benzi desenate gratuite in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Fanii comics-urilor vor fi fericiti sa afle ca anul acesta se organizeaza prima editie a Free Comic Book Day, adica ziua in care, la Bucuresti, se impart benzi desenate gratuite.

Traditia este imprumutata de la americani si spune ca, in prima sambata a lunii mai, magazinele care vand benzi desenate trebuie sa "isi uneasca fortele" si sa ofere aceste reviste gratuit oricui le calca pragul.

Scopul evenimentului este, printre altele, sa incurajeze lectura de benzi desenate si cititul pentru cei mici, care deseori urmeaza modelul parintilor lor.

In America, zic ei ca s-a dovedit ca un copil este mult mai probabil sa se apuce de citit cand e adult daca parcurge comic books in copilarie.

Evenimentul din Bucuresti are loc in 4 mai, in Red Goblin de la Universitate, in parteneriat cu Rabit Comics, cu incepere de la ora 12:00.

Fiecare persoana are dreptul sa isi aleaga o singura revista gratis, iar stocul este limitat. Noi zicem c-ar fi cazul sa va grabiti. :)

Mai multe informatii despre Free Comic Book Day la Bucuresti gasiti pe pagina de pe FB a evenimentului, iar despre ziua aceasta speciala la nivel international - in filmuletul de mai jos:

(sursa foto)

Free Comic Book Day: What is it?


2 comentarii

Free Comic Book Day sau unde primesti benzi desenate gratuite in Bucuresti
iti
#1 -

O mică observaţie!

Este a 3-a ediţie în România

Revista Comics a iniţiat proiectul ân 2011

http://www.revistacomics.ro/evenimente.html

(scroll mai jos)

Free Comic Book Day sau unde primesti benzi desenate gratuite in Bucuresti
corector
#2 -

Despre Free Comic Book Day

FCBD este un parteneriat cu distribuitorii din SUA, nu o zi libera de la stat. Faptul ca au existat oameni care dadeau ,,brosurica" revista comics gratis nu inseamna ca organizau Free Comic Book Day.
Free Comic Book Day este un concept pt care organizatorul trebuie sa plateasca, nu sa beneficieze de publicitate doar folosindu-se de nume.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera