Fotografie de dans

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
... sau "Moving Tendencies" se numeste expozitia foto din Centrul National de Dans - Bucuresti, din cladirea Teatrului National, etajele 3-4, intrarea spre Laptarie si Motoare, langa Opereta.

moving tendencies

Este un proiect realizat de asociatia ArtLink in colaborare cu Claudiu Cobilanschi (fotografie) si Trans-Contact din Cluj, fiind caracterizat de organizatori ca fiind "work in progress", permanent completat si imbogatit.

Dupa ce intrati, pe la etajul 3, si treceti printr-o sala mare, inalta si luminoasa, foarte potrivita pentru spectacole, ajungeti la scara catre etajul 4 care se desface pe laterale, si in lungul careia sunt dispuse fotografiile. Nu foarte multe (16), nici foarte mari (dar inramate cu un passepartout foarte generos), ele prezinta alb-negru imagini in miscare si dans incremenit, de la repetitii sau de la diverse spectacole de dans contemporan.

“Despre dez-echilibru. Uite, e un fel de empatie.
Spre dreapta te înclini, acop
ăr stînga. [...]
vei face acolo o rotire, reîncadrare,
luminile desenează trasee alunecate,
contururi imediat şterse...
Întoarce mîna dreaptă, uită-te la mine...[...]

Să declanşeze cineva, vă rog!)”
(citat din
Claudiu Cobilanschi, de pe site-ul Centrului de Dans)

Expozitia o puteti vedea pana pe 30 noiembrie, si o puteti combina cu unul din spectacolele care vor avea loc in perioada aceasta acolo, spre exemplu Self Unfinished, al lui Xavier le Roy, de duminica.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera