Foto-Video-Film? Unde, unde?...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pentru cineva care nu stie despre targul expozitional Foto-Video-Film de la Sala Palatului, sunt foarte mari sanse sa nici nu afle vreodata, chit ca pasii l-ar purta intamplator chiar pe langa Sala. Persoana care s-a obosit sa lipeasca la intrare cele cateva hartii xeroxate cu "Firme Participante" si "Program de vizitare" a omis sa specifice si despre ce anume este vorba...

 

Asadar, despre ce este vorba? In nici un caz despre ce am fi sperat noi sa fie: un paradis al aparatelor si accesoriilor foto-video, cu zeci de oferte si multe persoane amabile si informate care sa ne dea detalii referitoare la produse.

In realitate cele 4 standuri expuneau aparatura video pentru studiouri si platouri de filmare profesionale. Cateva trepiede Manfrotto, genti Kata si apoi umbrele, reflectoare, proiectoare si camere de filmat.

 

Interesant insa de neinteles pentru un necunoscator. Altminteri pe cel care se pricepe poate l-ar ajuta un asemenea targ. Ca atmosfera ar fi cu atat mai putin de povestit, dat fiind ca nu prea erau vizitatori si nici reprezentantii firmelor participante nu pareau dornici de dialog.

Si pentru ca tot a venit vorba am incercat sa aflam daca in Bucuresti exista targuri specializate pe aparatura si accesorii foto. In afara de CERF si eventual acest targ, saracacios dar pana una alta binevenit, nu am gasit nimic notabil.

Este foarte adevarat pe de alta parte ca in Romania cine vrea aparat foto (sau orice fel de accesoriu) consulta internet-ul cel doldora de review-uri si apoi, daca n-are chef sa ia direct de pe net, cauta o ruda sau cunostinta din America :) La ce bun targuri expozitionale?
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera