Film: Ultima casa pe stanga (Last house on the left)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Last house on the left este un alt exemplu de film de groaza clasic care nu avea nevoie sa fie refacut, dar in ciuda acestui fapt, daca nu ai vazut originalul si ai chef de ceva mai dur, merge foarte bine ca un thriller in care atmosfera este mai importanta decat povestea. Este mai poleit si mai cuminte decat filmul lui Wes Craven din 1972, cunoscut drept unul dintre cele mai extreme si socante eforturi creative ale regizorului.

last house

Spoiler alert

In centrul povestii nu se afla vreun strigoi, zombie sau hoarda de vampiri aratosi. Ci un grup de criminali condusi de Krug, un lider surprinzator de carismatic. Krug face o oprire sa-si vada fiul care tocmai se intalnea cu doua fete, Mari si Paige. Dat fiind ca domnisoarele le-au vazut fetele, Krug si asociatii lui de groaza (sadica iubita Sadie si fratele Francis) le rapesc si le duc in padure unde... chestii nasoale se intampla. Adica li se intampla fetelor.

Mari scapa si incearca sa ajunga acasa, la parintii ei, care credeau ca fata sta la prietena ei pentru noapte. Parintii vor avea in cele din urma ocazia sa se razbune pentru ce a patit fata lor.

Filmul porneste destul de incet dar cand incep sa se deruleze scenele brutale, o sa te foiesti incomod in scaun. Regizorul Dennis Illiad nu e deloc timid si filmeaza de aproape scenele violente ca sa simti toata frica si neputinta personajelor.

Nu este vorba de o situatie supranaturala sau incercari ieftine de a te speria cu un montaj rapid si muzica scary. Frica pe care o simt fetele prima data cand isi dau seama ca au dat de dracu este aproape tangibila si patrunde dincolo de ecran. Cu toate acestea, filmul serveste mai mult drept o lectie fetelor ca sa ajunga devreme acasa, povestea este prea slaba ca sa te prinda.

In plus, sperieturile adevarate lipsesc cu desavarsire. Filmul este foarte violent dar nu neaparat scary. Cu o distributie mai buna si un final mai bine realizat, ar fi putut chiar sa intreaca originalul.

Click aici sa vezi unde ruleaza Last house on the left

1 comentariu

Film: Ultima casa pe stanga (Last house on the left)
anonim
#1 -

ati postat o porcarie:-Q:-Q:-Q:-Q;););)

care a postat asta cu filmu: ejti un tampit/tampita fara minte;) dak tot postezi un film scrie acolo: de aici puteti donwloada filmu vaide tn muistu/muista dreaq;););0 jalniiiiiiiic:-Q:-Q\:-Q:-Q

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera