Film: Marele Stan

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ce puteti sa faceti intr-o ora si jumate din timpul vostru liber? Puteti citi 100 de pagini dintr-o carte, puteti iesi la o bere cu prietenii pe una dintre terasele cu sistem de climatizare prin umidificare, puteti sa va plimbati cu prietena prin parc, puteti sa trageti un pui de somn sau, daca chiar va plictisiti si nici una dintre variantele de mai sus nu va tenteaza, puteti sa mergeti la cinema sa vedeti Marele Stan.

Insa depinde foarte mult de dispozitia voastra. Nu dati banii pe bilet decat daca aveti chef de o comedie foarte proasta, cu glume a la Vacanta Mare si doar daca va amuza glumele grosolane ce se invart in jurul relatiilor homosexuale din puscarii si, avand in vedere ca e vorba de Rob Schneider, glumele care implica rasucirea sfarcurilor.     

Big Stan

Stan este un escroc care ajunge unde-i e locul, adica la puscarie, insa inainte un maestru de arte mariale il invata cum sa se apere si cum sa aiba grija de "spatele" sau. Antrenamentul implica o gramada de exercitii aberante, bineinteles, parodiate dupa cele din filmele cu Jean-Claude Van Damme. Odata ajuns dupa gratii, Stan devine regele inchisorii dupa ce este protagonistul unor alte scene parodiate slabut dupa Oz  sau Prison Break sau alte filme cu Van Damme in inchisoare. 

Asa cum am mai spus, filmul este slab, nu prea te amuzi decat daca ai un simt al umorului cam grosolan. Eu unul am iesit dezamagit din sala si simtind nevoia sa vad alt film cu care sa-mi clatesc ochii. 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera