Film: Marea Mahmureala

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

The Hangover sau Marea Mahmureala are potentialul de a deveni cea mai buna comedie a anului 2009. Filmul face abstractie de stilul obisnuit de comedii romantice sau de parodii care au aparut in ultima vreme la Hollywood, acela de comedii romantice sau de parodii, si devine o comedie neagra foarte reusita, avand in centru patru baieti cucuieti care pleaca spre Las Vegas cu scopul declarat de a avea cea mai buna petrecere de burlaci din toate timpurile. Regia este semnata de Todd Philips, dupa un scenariu de Jon Lucas si Scott Moore.

Poster

Doug  ( Justin Bartha ) este viitorul mire, iar Phil ( Bradley Cooper ), Stu ( Ed Helms ) si Alan ( Zach Galifianakis ) cei trei prieteni pusi pe sotii. Doug, Phil si Stu sunt prieteni vechi, iar Alan fratele miresei, un intrus in gasca. Cei patru reprezinta tipologii complet diferite: Doug e tipul complet normal, un ,,boy next door''; Phil e invatatorul rebel, pus pe frant inimile privitoarelor; Stu e clasicul barbat ,,sub papuc'', mereu temator si precaut, cu dese accese de isterie; iar Alan... Ei bine, Alan e o ciudatenie a naturii, de vazut pentru a va putea face o parere...

The Hangover un film rotund, in sensul ca baietii se intorc de unde au plecat, dar mai intelepti. Multe momente duc cu gandul la un road trip movie, filmul inspirandu-se in aceste momente din filme clasice ale genului. Din punct de vedere tehnic, este un film bine pus la punct. Imaginea este frumoasa, ingrijita. Montajul este curat, cadrele fiind foarte inspirate. Muzica se preteaza foarte bine diferitelor situatii, trecand din agresiv pentru aventura in blues pentru momentele mai tandre.

The Hangover este un film de vara, lejer, amuzant si plin de lectii valoroase pentru tinerii doritori de momente memorabile cu ocazia unei petreceri a burlacilor. Astfel, aveti grija ce beti, ca s-ar putea sa va treziti in situatii cu tigri, bebelusi, stripteuze, Mike Tyson sau masini de politie de provenienta necunoscuta.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera