Film: Madagascar: Escape 2 Africa

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca ti-a placut Madagascar 1, o sa iti placa si Escape 2 Africa. Daca nu ti-a placut primul, nu te astepta ca al doilea sa iti schimbe parerea: Madagascar este o serie simpatica de desene animate DreamWorks, care isi mentine si in episodul 2 tonusul alert, poantele si stilul parodic.Si personajele sunt aceleasi, sustinute de aceleasi voci:
- Ben Stiller (Alex, leul, nu prea stralucit in rolul sau, nici ca personaj, nici ca voce)
- Chris Rock (zebra Marty, unic in marea de zebre albe cu dungi negre, el fiind... invers),
- Jada Pinkett Smith (hipopotamita Gloria, lovita de nevoia unei idile in viata ei)
- si David Schwimmer (girafa ipohondra Melman, cu vocea lui nehotarata si tremuratoare, care i se potriveste atat de bine de la Friends incoace)

Cvartetul de persnaje principale, leu-zebra (cu probleme lor de personalitate si identitate) + hipopotam-girafa (cu probleme lor sentimentale) sunt sprijinite de aceleasi animalute in roluri secundare, care pun cireasa pe tort:

- Sacha Baron Cohen aka Ali G facand vocea regelui Julien, micul lemur ingamfat si agasant pana la impulsul de a-l face pachet si a-l trimite la pol;
- grupul gherila de pinguini, care fac mereu opinie separata si contrabalanseaza cu actiune povestea de altfel destul de obisnuita a personajelor principale.

poster

Care e povestea de data asta?

[atentie, spoilere... vagi]

Grupul vesel termina vacanta pe insula Madagascar si se hotarasc sa se intoarca "acasa", in New York, unde Alex poate fi in continuare rege, iar Melman isi poate lua iar medicamentele.

Dintr-o eroare de pilotaj a pinguinilor, aterizeaza in inima Africii, unde isi regasesc taramul natal si mai ales... grupurile etnice, unde se integreaza fiecare cum stie mai bine, pana cand in idilica savana armonia e zguduita de elementul etern distructiv, omul, care isi baga coada in ecosistemul secular al Africii... inchizand apa de la robinet.

Nu am apreciat prea mult prezenta omului in Escape to Africa, parandu-mi-se singura cam contrafacuta - mai mult decat orice fantasmagorii cu animale si parodii dupa Lion King sau Joe vs The Volcano.

Desi parerea metropotamului este prejudiciata de prezenta ravisantei hipopotamite Gloria, puteti sa ne credeti totusi pe cuvant: Madagascar 2 este un film de animatie care o sa va relaxeze si o sa va faca sa bufniti sincer in ras de cel putin... 3..nu, 4... 5 ori!

metropotam hearts gloria


Vezi unde ruleaza Madagascar: Escape 2 Africa2 comentarii

Film: Madagascar: Escape 2 Africa
tolique
#1 -

dublat

am si eu o intrebare de baraj: este cumva dublat in limba materna? Sper sa-l vad undeva la HMultiplex si as vrea sa stiu ca sa nu-mi strice cheful. :)

Film: Madagascar: Escape 2 Africa
OaieZumbi
#2 -

:))

metropotam s-a indragostit de gloria xD

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera