Film: G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei (G.I. Joe: The rise of Cobra)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Wow, un film de actiune, cu soldati, arme avansate, ninja si vampe pe post de baieti fete rele, sigur trebuie sa fie un film excelent de prost. Si GI Joe: Ascensiunea Cobrei aproape ca este un film foarte prost, dar cu toate scenele de actiune, efectele speciale si lipsa de poveste inchegata este doar prost.

Spoiler alert!

Filmul incepe cu o mica incursiune in trecut, cu secole in urma cand mercenariatul era in floare, pentru a ne intoarce repede la oile noastre, anume compania MARS, cea mai mare producatoare de arme din lume, si ultima ei gaselnita, niste naniti care pot manca orice tip de metal, de la tancuri la schele.

Seful companiei, McCullen (Christopher Eccleston) incredinteaza rachetele cu naniti echipei militare condusa de Duke (Channing Tatum) si Ripcord (Marlon Wayans), care trebuie sa le transporte "undeva". Pe drum sunt atacati de o trupa foarte bine armata si tehnologizata condusa de Baronesa (Sienna Miller), care ar fi pus mana pe rachete daca nu ar fi aparut echipa Joe, formata dintr-un ninja care nu vorbeste, Snake Eyes, o roscata care trage cu arcul, Scarlett, si alti cativa membri de elita.

Duke si Ripcord sunt dusi la centrul Joe unde il intalnesc pe generalul Hawk (Dennis Quaid) si care ii supune la cateva teste inainte de a-i primi in echipa. Duke este un nou membru cheie al echipei deoarece o cunoaste pe Baronesa mai dinainte- flashback- de pe vremea cand era Ana, fosta lui logodnica.

Si desi sunt intr-un centru supertehnologizat, pe 3 nivele cu avioane si submarine, Baronesa impreuna cu ninja cel alb, Storm Shadow, tot reusesc sa se infiltreze si sa plece cu rachetele. Mare dezamagire, mare.

Apoi urmeaza o alergatura pe mapamond, distrugerea turnului Eiffel si arestarea echipei Joe si o serie de flahback-uri in trecut personajelor, prin care spectatorii sa vada dincolo de scenele cu pumni in fata si cursele cu masini. Asa cat sa mai prinda forma filmul.

Scenele cu Duke si Ana sunt siropoase, scenele de razboi sunt nitel plictisitoare dar sa zicem ca scena cu cei doi copii, Storm Shadow si Snake Eyes, care se snopesc in bataie nu este exact cea mai placuta, e ca si cum ai vedea un reportaj de la Stirile de la 5, doar ca e de o calitate video mai buna.

Actiunea se precipita, devine evident ca McCullen este in spatele acestei povesti, iar faptul ca are drept sidekick un doctor psihopat cu o masca de fier pe fata, nu il ajuta sa castige simpatia publicului. Dar spre finalul filmului, lucrurile se vor schimba si in ultimele 5 minute vom afla exact ce inseamna bucata cu ascensiunea cobrei.

Filmul este gandit pentru cei carora le plac filmele de actiune, cu un dram de poveste pe langa, cu multa bataie, cascadorii fascinante si curse de masini. Este gandit pentru adrenalina si merita vazut daca esti un fan al genului. Si da, are un final deschis.

Click sa vezi unde ruleaza GI Joe

Afla cum poti castiga o invitatie la GI Joe: Ascensiunea Cobrei
1 comentariu

Film: G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei (G.I. Joe: The rise of Cobra)
Gica
#1 -

WOW!

cum sa faci review la filmul asta daca tu n ai auzit in viata ta de GI JOE?! ce lesinata...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera