Film: Furios si iute 4: Piese originale

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Fast and Furious 4 este evident un film pentru pasionatii de viteza si masini ultradotate, chiar raritati, care nu se plictisesc de curse ilegale si politisti undercover.  Tema nu este una prea originala, poate doar masinile sa fie cele dupa care sa-ti curga o baluta. De altfel previzibil, personajele sunt fade, Vin Diesel nu m-a impresionat niciodata prin atitudinea de Robocop, dar cel putin Paul Walker is a hottie.

fast and furious

Furios si Iute 4 al lui Justin Lin depasit recordul de incasari de 50 de milioane de dolari inregistrat de 2 Fast 2 Furious al lui John Singleton, ajungand la peste 72 milioane dolari. Evident, americanii se inghesuie la astfel de lungmetraje de actiune, dar nu cred ca pulsul sa ti-o ia razna la vreun scartait de roti. Cunoscatorii vor recunoaste modele ca Nissan Skyline GT-R, Ford RS200 sau muscle-car-uri ca Dodge Charger, precum si alte super masini perfecte de iesit la agatat.Tema dusmanului comun care-i uneste pe Brian si Dominic continua firul actiunii si asa firav, good guys aka politistii si the bad guy aka Dom Toretto, care cauta razbunare, vor sa-l prinda pe cel mai rau personaj dintre toate. Brian nu stie exact in care tabara joaca, dar ii place sa apese pedala. Fast and Furious 4 este, se pare, filmul cu tema auto care a depasit toate recordurile din acest gen, dar nimic mai mult. Oricum, nu se asteapta nimeni la vreo drama existentiala si destine complexe, pedala de acceleratie facand, de fapt, tot filmul.

Probabil ca impatimitii de viteza se vor bucura de partea a patra a lui Furios si Iute care pare sa urmeze cursul lui Prison Break. Desi un film usor, nu l-as recomanda decat unui anumit segment de public, altfel riscati sa va plictisiti.

Vezi unde ruleaza filmul saptamana asta
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera