Festivalul luminii, 19 mai 2012 in toata tara

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Update: Pentru ca sambata 19, vremea a fost urata, festivalul s-a reprogramat pentru data de 2 iunie, tot in parcul Carol din Bucuresti.

Festivalul Luminii e o initiativa a Cercetasilor Romaniei, care din 2005 incoace tot organizeaza cu truda si multa munca voluntara frumusete de evenimente cu mii de luminite.

Noi am fost la festival o singura data, si, desi s-a nimerit sa aiba loc intr-o zi tare urata de decembrie, ne-a placut, atat ca idee cat si ca realizare.

Iata ca Festivalul Luminii revine anul acesta si are loc in multe orase din tara.

Pe 19 mai 2012 se vor aprinde peste 160.000 de lumanarele in capitala, in Alba Iulia, Arad, Bacau, Bistrita, Braila, Brasov, Cluj, Deva, Hunedoara, Iasi, Liteni, Miercurea Ciuc, Onesti, Oradea, Pascani, Pildesti, Ramnicu Valcea, Seini, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara si Tulcea.

Gasiti toate detaliile despre evenimentele din aceste orase atat pe site-ul festivalului, cat si pe pagina lor de Facebook.

La Bucuresti vom avea parte de 10.000 de lumanari care vor lumina Parcul Carol incepand cu ora 21:00. Speram ca au vorbit cu Marele Meteorolog, sa nu mai bata vantul si nici sa nu ploua, de data asta.

Pe langa spectacolul luminilor, organizatorii mai anunta si un spectacol cu foc si lumini oferit de ArtFusion, cantece de munte, teatru de papusi pentru cei mici, jocurile copilariei, jocuri cu specific cercetasesc, expoziții de fotografie si picturi.

Gasiti mai jos si niste inregistrari video de la Festivaluri ale Luminii din anii trecuti, de la Bacau si din Bucuresti:

.

PS. Gulgutele (cum le zic ei cutiutelor din hartie pentru lumanari) sunt multe si aprinsul lor presupune munca multa. Daca vrei sa ii ajuti cu amplasarea si aprinsul, da-le un e-mail.

1 comentariu

Festivalul luminii, 19 mai 2012 in toata tara
Bogdan Pater
#1 -

Mulțumim

Mulțumim de sprijin!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera