Festivalul de teatru independent Undercloud se desfasoara in perioada 20 - 31 august

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Undercloud - festivalul de teatru independent (de orice) a ajuns la editia cu numarul 6 si se desfasoara in perioada 20 - 31 august la Muzeul Taranului Roman, din Bucuresti.

Veti avea ocazia sa participati la 28 de spectacole de teatru, teatru-dans, teatru-acrobatic, spectacole lectura si teatru-concert.

Un motiv in plus sa mergeti la Unfercloud sunt actorii pe care o sa ii vedeti pe scena: Horatiu Malaiele, Maia Morgenstern, Marian Ralea, Marius Manole, Ioana Pavelescu, Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Cristi Iacob, Ilinca Goia, Mirela Zeta, Andreea Gramosteanu, Adriana Trandafir, Gabriel Fatu, Magda Catone, Claudiu Bleont, Andreea Bibiri si altii. 

Iar printre regizorii care propun spectacole in editia Undercloud 2013 se numara Claudiu Goga, Cristi Juncu, Horatiu Malaiele, Radu Beligan, Lia Bugnar, Eugen Jebeleanu, George Dogaru, Gelu Colceag, Catinca Draganescu, Chris Simion si altii. 

Daca vreti sa mergeti va puteti cumpara bilete de aici si incepand cu 15 august la bar la Clubul Taranului, contra sumei de 35 de lei.

Mai multe detalii despre program si spectacolele la care puteti participa aflati de aici.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera