Festivalul National de Teatru se desfasoara in perioada 25 octombrie - 3 noiembrie la Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Bucurestenii sunt asteptati in perioada 25 octombrie - 3 noiembrie la a 23-a editie a Festivalului National de Teatru.

Pe langa spectacole vizitatorii vor mai putea asista la concerte, proiectii de filme, expozitii, lansari de carti si reviste, ateliere, simpozioane, conferinte si dezbateri.

Se vor juca  piesele A douasprezecea noapte, Adam si Eva, Avarul  Bezna de mina, Domnul Swedenborg vrea sa viseze, Faust, Gardenia, Hai Iu Iu Nu Hey You You, Iluzii - Insemnarile unui nebun, Leonida Gem Session, Muzica Teatrului Next Generation, Napasta, Nunta muta, O scrisoare pierduta, Paparazzi sau Cronica unui rasarit de soare avortat, Palaria florentina, Pescarusul, Scene din viata insectelor, Solitaritate, Scoala nevestelor, Troienele, Un tramvai numit dorinta, Uratul si Yentl.

Pretul biletelor variaza de la 10 la aproximativ 75 de lei si le puteti cumpara la casele de bilete ale urmatoarelor institutii: Teatrul Naţional Bucuresti, Opera Nationala Bucuresti, Teatrul Odeon, Teatrul “Bulandra”, Teatrul “Nottara”, Teatrul ACT, ArCuB, Teatrul Mic, Teatrul de Comedie, Teatrul Evreiesc de Stat, Centrul Cultural pentru UNESCO “Nicolae Balcescu”, UNTEATRU, Godot Café-Teatru.

De asemenea, biletele se vor putea achizitiona si online, de pe site-urile web ale teatrelor care gazduiesc spectacolele.

Mai multe detalii despre program gasiti aici.

Sursa foto, sursa thumb

1 comentariu

Festivalul Nationalde Teatru se desfasoara in perioada 25 octombrie - 3 noiembrie la Bucuresti
MrsGod
#1 -

*

*se VOR juca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera