Festivalul Comediei Romanesti se tine la Bucuresti: 16 - 23 iunie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Festivalul Comediei Romanesti - festCO a ajuns la editia cu numarul 21 si se desfasoara la Bucuresti in perioada 16 - 23 iunie.

Cu aceasta ocazie Centrul Vechi va fi transformat in Orasul Comedie Romanesti, fiind animat de spectacole de strada oferite de Teatrul Masca, lansari de carte si conferinte.

Daca veti merge la festCo o sa vedeti piesele lui Ion Luca Caragiale "Conul Leonida", in regia lui Silviu Purcarete, "Două Loturi", in regia lui Alexandru Dabija, "Scrisoarea", de Horatiu Malaele, "D'ale noastre", in regia si coregrafia lui Gigi Caciuleanu, "Gaitele", de Al. Kiritescu, in regia lui Dan Tudor si "Zapezile de altadata", de Dumitru Solomon, in regia lui Mircea Cornisteanu.

Vor fi prezentate si recitaluri pe texte scrise de autori contemporani: Lia Bugnar, Lucia Verona si Cristina Keresztes.

Totodata Centrul Vechi va fi animat de spectacolele de strada ale Teatrului Masca.

Pe 23 iunie va avea loc Gala Comediei Romanesti unde vor fi decernate premiile Festivalului Comediei Romanesti editia a XI-a si premiile Concursului de Comedie Romaneasca, editia a VIII-a.

Seara se va incheia cu un spectacol sustinut de Jeremy Stockwell. Biletele le puteti cumpara de la casele de bilete ale salilor la care se joaca spectacolele: Teatrul de Comedie, Teatrul National Bucuresti, Teatrul Metropolis si Teatrul Act.

Un bilet poate costa 40 de lei. Programul festivalului il puteti consulta aici.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera