Festivalul Bucurestii lui Caragiale se tine in Bucuresti pana pe 15 septembrie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Piesele de teatru ale lui Caragiale nu se demodeaza niciodata, ci din contra uneori par mai actuale decat in vremea cand le-a scris.

Ion Luca Caragiale a reusit sa surprinda esenta romanilor, care nu s-a schimbat nici dupa 100 de ani. De aceea in amintirea lui, editia cu numarul 2 al festivalului Bucurestii lui Caragiale se organizeaza in perioada 1 iulie - 15 septembrie.

In fiecare zi puteti participa in Centrul Vechi, in Parcul Lumea Copiilor si la restaurantul La Conu' Iancu de la Hala Traian, la spectacole de teatru de comedie, clasic si modern, teatru de revista, music-hall si stand-up comedy, precum si la varietati muzicale de toate genurile, de la fanfara de cartier si muzica Mariei Tanase, pana la opereta si muzica clasica.

Accesul la spectacole este gratuit pentru toata lumea.

Saptamana aceasta puteti urmari "Corsarii", "O noapte furtunoasa", "Destin'', ''Fetite dulci ca-n Bucuresti'', ''Ingerii" sau "Pierrot Lunatecul". 

Editia din acest an a Festivalului Bucurestii lui Caragiale este dedicata jubileului Maria Tanase, care face parte dintre cei 5 artisti romani cu care ne mandrim, si anului omagial Tudor Musatescu.

Mai multe detalii despre programul festivalului aflati de aici.

Sursa foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera