Festival de Living Statues in Herastrau, pe 1- 4 iunie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Festival de Living Statues in Herastrau, pe 1- 4 iunie. Festivalul organizat de Teatrul Masca ajunge astfel la a doua editie. Pentru ca sunt de parere ca ce e legat de arta este prezentat cel mai bine chiar de artist, o sa va redau declaratia lui Mihai Malaimare despre festival:

"In ansamblul artelor strazii, statuia vivant ocupa un loc aparte.

Misterioasa, surprinzatoare, amuzanta adesea, profunda uneori, statuia vivanta nu poate fi ocolita, atrage privirile ca un magnet, incita la comentarii, propune meditatii asupra conditiei umane si nu poate fi uitata niciodata. Orice turist care a trecut prin Barcelona va povesti cu siguranta ca s-a plimbat si a admirat statuile umane de pe celebra La Rambla. Stranie putere trebuie sa aibe aceasta statuie vivanta ca sa se vorbeasca despre ea atunci cand ai drept concurenta teribila realitatea: Gaudi de exemplu!

Un festival dedicat statuilor vii este o sansa oferita publicului nostru de a trai din plin misterul creatiei, de a iesi, fie si pentru cateva clipe, din cenusiul vietii de zi cu zi, de a se bucura de frumos, de energie, de seninatate, de calm, de zambet."

Credeti ca puteam eu sa spun mai bine de-atat? Eu unul nu cred. Eu va mai spun doar ca la aceasta editie a festivalului de Living Statues in Herastrau, pe 1-4 iunie vor participa, alaturi de actorii Teatrului Masca, trupe din Marea Britanie, Germania, Olanda si Romania, cu spectacole ce imbina elemente de pantomima, comedie, dans si animatie.

Daca nu mergem la teatru nici macar atunci cand il putem vedea gratis pe strada, atunci cand? Programul il puteti vedea aici.

Living Statues

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera