Festival: Sirnaville, 14-16 august

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Weekend-ul viitor avem scuza perfecta de a iesi in oras, Sirnaville Arts&Crafts festival ce va avea loc langa localitatea Sirna, la aerodromul Aerofox, la 40 de km de Bucuresti si 20 de km de Ploiesti.

sirnaville

Cum ajungi la festival

Cu autoturismul o iei pe DN1, in dreptul localitatii Potigrafu o iei spre manastirea Pissiota, Sirna fiind localizata intre Ciolpani si Puchenii Mari. Coordonatele Aerodromului sunt: N 44.47.07,58 / E 25.59.17,55.

Cu trenul: intre orele 5.30 si 18.40 sunt 11 trenuri, Personal si Accelerat, din Bucuresti, Gara de Nord, spre Ploiesti si Ploiesti-Bucuresti. Oprirea este la gara Crivina, de unde se pot lua autocare Sirnaville ce va duc direct la festival, inca 5 km.

Deschiderea se face vineri, 14 august, la ora 18.00 si inchiderea este duminica, 16 august, ora 20.00.

Ce poti face la festival

Pe durata festivalului se vor tine work-shop-uri de  pictura, sculptura si desen, iar la sfarsitul festivalului, duminica, toate lucrarile produse vor fi expuse in cadrul unei expozitii. Se vor tine si ateliere de olarit, hartie manuala si produse de artizanat.

Dezbateri la "Masa tacerii" despre valorile sociale, kitshc-ul social si devalorizarea valorilor locale. Ancient Future vine cu un dom geodezic, pe peretii caruia vor avea loc proiectii in prima seara de festival. Cinematograf in aer liber unde veti putea vedea scurtmetraje din cadrul festivalului NexT si o selectie de lungmetraje realizate de regizori romani, printre care si Boogie de Radu Munteanu.

Si daca va tenteaza senzatiile tari veti putea testa zboburi cu avionul ultrausor, motodeltaplan, skydiving si inaltari cu balonul de aer cald, nu si plimbari, din pacate. Aceste activitati vor avea loc vineri si duminica intre 17.00 si 21.00, sambata si duminica intre 7.30 si 11.00, in prezenta unor instructori. Iar sambata va avea loc un spectacol de acrobatie aviatica realizat de pilotii Zoltan Veres si Atilla Goger, incepand cu ora 17.00.

Concerte

La Sirnaville vor fi doua scene pentru concerte, Oneday si Bass Music Stage. Pe prima scena vor canta The Moood, Grimus, Blazzaj, The Amsterdams si Suie Paparude, pe 14 august, si Aria Urbana, Snails, Kumm, Pixels, Urma si L'Orchestre de Roche, pe 15 august.

Bass Music Stage va suna a breakbeat, drum&bass, dubstep si funk cu Leizaboy & Newgotti, Sensorship, K-Lu, Rapala & Kojok, Ufe si Zicu, Undoo, Reash, Manki'n'Stieb si VRT, iar de vijuals se va ocupa Csongol.
 
Utile

In zona de camping sunt disponibile 500 de locuri, iar zona poate fi extinsa. Camping-ul este pazit si este accesibil doar celor ce iau si suplimentul de camping, 10 lei. Festivalul dispune si de parcare, food camp unde se vor gasi specialitati romanesti, gratare, meniuri vegetariene si kurtos, 5 baruri, zone cu dusuri si puncte sanitare. Cei ce vor sa faca miscare vor avea la dispozitie terenuri de fotbal, tenis, volei si badminton, iar pentru cei mai indrazneti bungeejumping.

Bilete

Sunt disponibile pe site-ul bilet.ro, in librariile Carturesti si magazinele partenere: Magazinul Muzica – Bucuresti, Music Shop – Bucuresti, Reteaua
magazinelor Flanco – in toata tara, Libraria "St. O. Iosif" – Brasov, Reteaua Iulius Mall – Cluj, Iasi, Timisoara. Lista completa pe bilet.ro.

In avans costa 20 de lei cele pe o zi, abonamentul pe 3 zile este 35 de lei, cu camping inclus 45 de lei. La intrare vor fi: 30 de lei biletele de o zi, abonamentele 50 de lei, iar cele cu camping inclus 60 de lei.

7 comentarii

Festival: Sirnaville, 14-16 august
dscorpiutza
#1 -

genial

Yessssss!!!Gata, am program si pe weekendul viitor:D

Festival: Sirnaville, 14-16 august
gforlife
#2 -

suna interesant!

ma bag si eu. de-abia astept!!!

Festival: Sirnaville, 14-16 august
zburlica
#3 -

Super festival!!

Marfa, marfa, marfaaaa!! Flower power la cort! Felicitari pentru idee! Voi fi acolo!

Festival: Sirnaville, 14-16 august
gica din sirna
#4 -

super

super tare. stai cu cortu in camp, pe fostul islaz comunal si dai si o groaza de bani. marfa . mai bine veniti la mine in batatura la munca si va dau eu bani.

Festival: Sirnaville, 14-16 august
maria din Sirna
#5 -

SIrnaville

Felicitari organizatorilor....
Gica din Sirna ar trebui sa fii mandru ca se intampla ceva in comuna ta anonima, cum de altfel esti si tu prin ceea ce spui....,

Festival: Sirnaville, 14-16 august
ddd
#6 -

cronica event

Cronica evenimentului o puteti citi aici:
http://www.4elemente.ro/cronici-evenimente/sirnaville-arts-amp-crafts-festival-98.html

Festival: Sirnaville, 14-16 august
ddd
#7 -

tot eu
Am uitat de hyperlink: http://www.4elemente.ro/cronici-evenimente/sirnaville-arts-amp-crafts-festival-98.html

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera