Femei pe Matasari, a doua editie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Urmand traditia inceputa in 2011, dupa Street Delivery urmeaza Femei pe Matasari, intre 22 si 24 iunie pe toata strada Matasari, celebrand din nou atributele feminine.

In acest an tema festivalului este "Femeia intre creatie si creativitate" si va preamari femei artiste sub diferite forme: artizanat, concerte, prezentari de moda, filme, teatru, dezbateri si seminarii pe diferite teme.

Iata zonele in care va fi impartita strada Matasari: Coltul Civic, LaBazar, Design Square, ZOna DeBunGust, Atelier, Expozitie de Pictura, Fotografie si Sculptura si Strada ca o Scena.

           

Printre evenimentele speciale de pe Matasari se afla un cross pe tocuri cu scopul de a strange fonduri pentru sectia de oncopediatrie a spitalului Marie Curie, expozitia "Pink Kitty Candy" in camera din dreapta jos, dedicata celor care sunt incantati de dragalasenii suprazaharisite si care va ramane in Home Matasari pana pe 7 iulie, iar ca bonus, formatia We Singing Colors se va afla ca invitat special la festival.

Programul Femei pe Matasari II incepe vineri seara de la ora 20:00 si continua sambata si duminica intre 10:00 si 23:00, aveti tot timpul sa le vizitati pe cele mai creative femei stranse pe o strada!
 

1 comentariu

Femei pe Matasari, a doua editie
maria
#1 -

matasari

un "festival" total nereusit o copie proasta a lui Street Delivery ..organizare de toata jena .nici macar la copiat nu suntem buni

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera