Farmacia de noapte

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Se poate intampla, desi nu va dorim deloc, sa va doara capul noaptea. Sau, hai sa fim optimisti, sa plecati in delta Dunarii cu trenul de dimineata si sa constatati nervosi ca ati uitat amanuntul esential, obictul care va va ajuta sa supravietuiti, solutia magica: Sprayul de tantari!

In toate cazurile (pe care repetam, nu vi le dorim, cu exceptia plecatului in Delta :) ) se cere un drum la o farmacie non-stop. Ca tot veni vorba de Delta (ati ghicit, noi eram aia fara spray), trenul se ia din gara Obor, asa ca varianta cea mai apropiata anti-tantarii care vor veni in grup masiv (recomandam din suflet Autan, ne-a scapat de la o moarte in chinuri groaznice) se afla pe Calea Mosilor.

Daca pana la ora 22.00 majoritatea farmaciilor sunt deschise, noaptea usile se inchid. Cateva dintre ele, adica cele non-stop, pastreaza o mica fereastra deschisa unde ii spui farmacistei ce te doare si ce vrei. Nu poti sa intri inauntru din motive de siguranta, ne-a explicat una dintre ele.

In caz de nevoie, cateva adrese:

Din reteaua HelpNet, noaptea putem "vizita" farmaciile de pe Sos. Mihai Bravu, nr. 128, bl. D24, Bd. Unirii, nr. 24, Bd. Ion Mihalache, nr. 92, Str. 13 Septembrie, nr. 126, Str. Av. Radu Beller, nr. 8 (Piata Dorobanti).

De la Sensiblu, avem asa: farmacii deschise non-stop pe B-dul 1 Mai Nr. 92, pe Str Radu Beller, Nr. 6, pe Bd. Iuliu Maniu nr. 17 si pe Bd. Nicolae Balcescu nr. 7.

Pe farmacistele de noapte de la Dona le gasim pe B-dul Magheru nr. 32-34, pe Calea Vitan, nr. 199, pe Sos. Giurgiului, nr. 123 si pe Str. Gheorghe Sincai, nr. 2.

Mai gasim farmacia 2na in Complexul Agroindustrial Unirea sau CityPharma pe Calea Victoriei nr. 155, tronson 7-8, parter.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera