Expresiv, nu-i asa?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

UPDATAT - Fotografia asta este sugestiva pentru felul in care se revitalizeaza la ora actuala Centrul Istoric.

(poza din zona Lipscanilor)

Asta dupa amenintari de mai bine de un an de zile ale primarului general Videanu cum ca o sa faca din centrul istoric un santier ce va avea rezultate uimitoare in 2-3 ani. Insa noi nici macar uimitor nu gasim faptul ca lui Videanu doar ii place sa vorbeasca foarte mult stand foarte prost la capitolul fapte. Ca orice politician ce se respecta din Romania de altfel.

update: hotnews face o ancheta despre ce se intampla cu reabilitarea centrului vechi al Bucurestiului si despre cum totul treneaza datorita birocratiei idioate a sistemului precum si a nepasarii oamenilor ce isi iau salariul tocmai pentru a rezolva astfel de treburi. Sau nu.

Update din nou (16 mai): Se pare ca revitalizarea Centrului Istoric mai are de asteptat, firmele care s-au prezentat ieri la licitatia organizata de Primarie considerand pretul oferit de aceasta - 9 milioane de euro - prea mic pentru complexitatea lucrarilor necesare.

In acest context data de incepere a lucrarilor preconizata de primarul Videanu pentru 1 iunie este la fel de aiuristica precum toate afirmatiile pe care le-a facut de mai bine de un an de cand a fost ales.

Asadar momentan lucrurile sunt sub un mare semn de intrebare iar autoritatile inca se scarpina in crestetul capului pentru a vedea cum apuca problema astfel incat sa evalueze realist cheltuielile (prietenii stiu de ce) cat si termenele fixate.

3 comentarii

Expresiv, nu-i asa?
ana
#1 -

casino

Poate ati observat in schimb cum se revitalizeaza centrul istoric, cum primeste un suflu nou, lumina si culoare... De exemplu de la cladirea aia care s-a ridicat proaspata si stralucitoare adapostind o casa de jocuri sau de pariuri sau ceva de genu'... oricum,foarte "bine" integrabila in peisaj.

Expresiv, nu-i asa?
cristina
#2 -

da

Asa e, probabil ei inteleg revitalizare in sens strict comercial si cum comercialul de obicei e prost inteles... apar dolarii lucitori pe fatade.

Expresiv, nu-i asa?
dragosh
#3 -

da

ana ai dreptate. chiar ieri am trecut pe acolo, cladirea aceea este oribil de sinistra :) a stricat complet peisajul. nu inteleg cum de a fost posibil asa ceva?!?!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera