Expozitie: Vrei sa trecem la intrebari mai serioase la Ota?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Vineri seara, in galeria de la Ota, peretii erau acoperiti cu printuri alb pe negru cu intrebari din oracole. Pe mese erau caiete si carioci, unde vizitatorii puteau pune intrebari, raspunde la oracole, desena sau lipi abtibilduri. Expozitia lui Claudiu Cobilanschi aduce in prim plan oracolele, vechile noastre caiete de amintiri mutate acum pe net, cu bucati din personalitatea noastra si profile naive.

oracole  oracole

Pentru ca intrebarile ne sunau cunoscut, l-am intrebat pe artist mai multe, mai ales ca nu existau inca printuri cu informatii. Intr-adevar, oracolele prezente in expozitie sunt luate de pe oracolulmeu.ro, cu intrebari complete, dar fara numele celor care le-au facut. Claudiu Cobilanschi nu a vrut sa intervina pe site, sa-si faca simtita prezenta, ci pur si simplu a decupat fragmente pe care le-a montat apoi intr-o expozitie, ca observator.

oracole  oracole

Preluand intrebari din oracole reale, de pe internet, expozitia vine cu un plus de autenticitate. Fiecare dintre oracole, spune artistul, sunt portrete ale celui care le-a facut, care a pus intrebarile. Unele sunt scrise in limba internautica cu k, sh, q, altele au intrebari surprinzatoare, unele sunt formulate ciudat.

oracole  oracole

Daca vreti sa vedeti si raspunsurile si, acestea sunt cateva dintre oracolele prezente in expozitie: aici, aici sau aici. Expozitia poate fi vazuta pana pe 8 mai la Ota.

oracole Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera