Expozitia internationala de Pisici Starkatz vine la Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca va plac pisicutele si va topiti atunci cand vedeti imagini cu acestea pe retelele sociale, atunci nu trebuie sa lipsiti de la expozitia internationala de Pisici Starkatz, ce va avea loc pe 28 si 29 septembrie, la Plaza Romania Mall.

Organizatorii anunta distractie pentru toata familia - ace-painting, activitati pentru copii, inclusiv un colt de mangaiat pisici si povesti cu pisici pentru copii.

Daca va tenteaza ideea de a avea o pisicuta doar a voastra, atunci va puteti decide daca sa faceti acest pas sau nu in zona de adoptii gratuite de pisici.

De asemenea, daca aveti deja acasa o felina, atunci puteti veni la expozitie pentru a beneficia de reduceri la o gama importanta de mancaruri si accesorii pentru pisici.

In alta ordine de idei, daca va doriti sa va inscrieti pisica la expozitie, trebuie sa dati un mail la starkatz.Ro@gmail.com si sa aveti in vedere ca nicio pisica nu poate fi acceptata in ziua expozitiei.

Pisicile care se pot inscrie sunt:

1. Pisici cu pedigree ne-sterilizate, incepand cu varsta de 3 luni.

2. Pisici cu pedigree sterilizare incepând cu varsta de 3 luni.

3. Pisici fara pedigree sterilizate.

Toate pisicile participante vor fi supuse unui control veterinar obligatoriu la intrarea în expozitie. Pisicile trebuie sa fie clinic sanatoase, fara paraziti, cu toate vaccinarile la zi si cu carnet de sanatate.

Taxa de participare este de 20 de euro pentru week-end.

Ce ziceti, ne vedem acolo?

Sursa foto

3 comentarii

Expozitia internationala de Pisici Starkatz vine la Bucuresti
bogdan
#1 -

TEAPA ROMANEASCA

Nu recomand sa mergeti, am venit din celalat capat al orasului si am platit 7 lei biletul ca sa nu vad mai nimic. Jumatate din custi erau goale,iar unele acoperite de stapinii animalelor pe motiv ca vizitatorii le streseaza odraslele.
In cele populate pisicile pot fi vazute printr-o plasa neagra destul de deasa iar restul custii este dintr-o folie groasa iar spatiul de expozitie este foarte slab luminat asa ca nici in acest caz nu se poate vedea mare lucru. Explicatia jenanta pe care am primit-o e ca nu s-au prezentat toti concurentii inscrisi.

Expozitia internationala de Pisici Starkatz vine la Bucuresti
marius
#2 -

subscriu

a fost o pierdere de vreme, intr-adevar

Expozitia internationala de Pisici Starkatz vine la Bucuresti
alonzo
#3 -

super expozitie

eu cand am fost, pisicile erau ori in custi ori la arbitraj. Mie mi-a placut, mai merg.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera