Events, premiile, organizarea si setea

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Primim un comunicat de presa in care Events se lauda ca a primit, in cadrul Galei Superlativelor VIP (stiti, revista... ), premiul pentru organizare pentru concertul Rolling Stones. Organizare. ORGANIZARE. Organizare??? Cred ca nu mai stiu sa citesc sau imi scapa ceva din limba romana. Events, organizare si premiu in aceeasi propozitie imi produce confuzie.

Compania Events a primit premiul la categoria „Divertisment” pentru organizarea concertului The Rolling Stones pentru (17 iulie 2007, stadionul Lia Manoliu, Bucuresti), distinctie acordata de revista VIP in cadrul galei „Superlativele VIP 2007”.

Poate gresesc. Poate am fost spalata pe creier intre timp si am uitat cum a fost. Senzatia de sete din gatul meu la amintirea dupa-amiezii fatidice probabil ca e eronata. La auzul vestii, sinapsele mele s-au blocat. Si ale celor din jurul meu, care se pare ca isi amintesc si ei aceleasi lucruri despre concert: o inghesuiala infernala la intrare, o sete infioratoare, lipsa lichidelor, oamenii care lesinau si apelau la punctele de prim ajutor, cozile interminabile de la cele cateva puncte de vanzare, oamenii in varsta sau femeile gravide carora li se facuse rau din lipsa de apa.

Probabil aceste amintiri ne-au fost implantate. Sigur nu a fost asa. Care ar fi logica, daca ar fi fost cum zicem noi, sa dai premiul pentru organizare celui mai prost organizat concert al anului? Al secolului? Imi dau seama ca nu-i usor sa-i aduci pe Stonesi si sa organizezi un concert de asemenea amploare. Nimeni n-a zis ca e floare la ureche sa ai grija de o trupa atat de mare si de un public atat de numeros. Nu e usor, dar nici imposibil. Lipsurile concertului erau insa lucruri de bun simt la care era imposibil sa nu te gandesti.

Concertul Rolling Stones a fost nominalizat la categoria Divertisment alaturi de Bestival si concertul sustinut de Beyonce la Cluj-Napoca.

Din nou nu mai inteleg nimic. Intre organizarea brici de la B'Estival, unde s-a auzit bine/s-a baut bine/s-a mancat bine/s-a cantat bine si bataia de joc de la Rolling Stones revista VIP a ales bataia de joc? De ce? Care au fost interesele motivele?

Oricine isi poate da seama ca premiul asta nu e pe bune. Si, daca as fi in locul "castigatorilor", nu m-as lauda cu asta, pentru ca atrag iar atentia asupra evenimentului si vestea are efectul madlenei lui Proust: declanseaza fluxul amintirilor. Iar acestea nu sunt deloc placute.10 comentarii

Events, premiile, organizarea si setea
Ala care este
#1 -

Asa si ?

Sunteti asa socati de chestia asta de parca VIP ar fi mai stiu eu ce autoritate. Sunt niste "premii" date intre ei, pentru ei.

Events, premiile, organizarea si setea
trainspot
#2 -

nu-i chiar asa

ce bine ca defapt nu s-a dat premiul pentru organizare ci pentru ca au adus rolling stones in romania. am vazut gala. nu s-a pomenit nimic despre organizare. si dupa parerea mea: stones sunt cam cel mai mare nume care a concertat in romania, ever!
cat despre opinia lui Ala care este...ce sa zic: sa se intereseze despre ce oameni sunt premiati acolo. habar n-am de ce dreaq ii apar pe agaricii de la vip. stiu: gala e chiar una reusita.

Events, premiile, organizarea si setea
Cosmin
#3 -

Comentariu nou

da nu i-a adus ma events, vodafone i-a adus :)

events trebuia sa... organizeze.

Events, premiile, organizarea si setea
Zdeto
#4 -

E un fapt normal la noi

Treaba asta nu se intampla pentru prima oara si nici pentru ultima oara. Asa merg lucrurile la noi, am vazut asta si la alte competitii si decernari de premii. Adevaratele valori nu prea sunt recunoscute, cu... sunt alte interese.
La B'estival am fost si intr-adevar a fost totul super, n-am avut ce sa reprosez. La Rolling Stones nu, dar stiu din auzite.

Events, premiile, organizarea si setea
trainspot
#5 -

sponsor

yoz. vodafone a fost doar sponsor. dar events au fost cei care cu banii vodafoneului i-au adus pe stones. nu cred ca a negociat careva de la vodafone cu impresarul celor de la stones.
repet, premiul nu s-a dar pentru organizare, indiferent de ce sustine comunicatul events.ro

Events, premiile, organizarea si setea
uliliana
#6 -

va plateste bine emagic

bai, se vede clar ca sunteti mana in mana cu emagic.
e la mintea cocosului
aveti bannere cu bestival, se face link pe site-ul vostru dupa site-ul emagic
potoliti-va !!!

Events, premiile, organizarea si setea
dragos
#7 -

uliliana

ce legatura are emagicul cu faptul ca la toate evenimentele organizate de events organizatorii si-au batut joc de spectatori? una-i una, alta-i alta.

sau poate nu ai fost la nici un concert organizat de events...:)

Events, premiile, organizarea si setea
gigaaaa
#8 -

elegant

uliliana are dreptate... daca emagic e client de-al vostru, elegant ar fi sa nu va luati aiurea in tranvai de events. la cam 6 luni de la eveniment...

Events, premiile, organizarea si setea
dragos
#9 -

aha

...gigaaaa....si daca emagic nu e client de-al nostru si events e pur si simplu varza?

Events, premiile, organizarea si setea
gigaaaa
#10 -

ce frumos ar fi...

noroc ca nu e cazul

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera