Evenimenul anului:)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Update concert Depeche Mode - in urma coferintei de presa organizata ieri, 2 martie,  s-au stabilit urmatoarele:

Locatia va fi stadionul "Lia Manoliu", data 23 iunie.

40 000 de bilete, cu posibilitate de crestere a numarului pana la 55 000, sau... rechemarea trupei in toamna daca cererea este foarte mare. Nu este neaparat greu de crezut, tinand cont de exemplul Ungariei, unde trupa va concerta mai intai pe 21 martie si apoi pe 12 iunie. Nu ar fi suprinzator de constatat ca o mare parte din biletele pentru primul concert au fost achizitionate de catre fani din Romania, care la vremea respectiva inca nu stiau ca se afla si tara noastra pe 'tour-map'

Pretul biletelor pleaca de la 60 roni (600.000 lei vechi)  (110 roni, 90 roni, 80 roni) si ajunge la 140 roni (1.400.000 lei vechi) in functie de pozitia fata de scena.

Biletele s-au pus in vanzare de ieri, 2 martie, dar.... in primele 10 zile Connex-Vodafone are exclusivitate, adica biletele nu pot fi achizitionate decat prin serviciul on-line: www.myticket.ro urmand ca abia dupa 12 martie biletele sa poate fi cumparate si prin canalele de distributie obisnuite. Ati inteles bine, daca nu sunteti in reteaua Connex-Vodafone nu puteti sa cumparati bilet:)

Stadionul va fi impartit in 2 sectiuni (dupa felul in care variaza pretul biletelor as zice in 5...), se va sta si la tribune si pe teren, desigur numai in picioare, iar organizatorii vor pastra o garantie de 200 000 de euro pentru eventualele pagube.

Privilegiu: tara noastra este singura in care Depeche Mode vor sustine o conferinta de presa si vor acorda un interviu in exclusivitate unui post TV:) Poate pentru ca nu au mai venit niciodata in Romania?...

Nici o veste inca despre fericitii (!?) care vor canta in deschidere. Va urma....
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera