Espresso Macchiato si fotolii rosii aka Noi Art Cafe

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu stiu altii cum sunt dar eu imi imaginez o cafenea sau intr-o incapere foarte intima si cozy, cu lumina calda, canapele confortabile si mirosind foarte vag a boabe macinate. Acuma... nu imi inchipui cum anume ar trebui sa arate un "art cafe", insa mintea mea setata pe ce am descris mai sus nu prea rezoneaza cu spatiile extrem de largi si podelele cu gresie sau parchet laminat (marmura, granit...) din "NOI Art Cafe."

1

Asta in ce priveste design-ul interior. Asadar daca este o problema la Art Cafe-ul din Piata Alba Iulia, ei bine tocmai asta este: prea mult spatiu si o combinatie usor stranie de impersonal, modern si elegant cu intim, rezervat, familiar.

2

3

4

Cu toate astea nu e cazul sa ne plangem, ar fi chiar absurd, de prea mult loc. :) E adevarat ca nu ma asteptam nici la plasme tv sau rafturi in care majoritatea albumelor foto sau de pictura sunt sigilate. Dar intentia este, se pare, aceea de a creea un cafe modern, nu o sala de lectura retro si cocheta. Spatiu aerisit fotolii foarte moi, rosii, mese negre si complet goale la orele dupa amiezii, 15h00 - 16h00. OK, asta nu e tocmai modern...

5

6

7

Se bea mult shake in cafeneaua din piata Alba Iulia. Shake de fructe in special care costa cam 12 lei. Ba chiar primesti "shot-uri" de cocktail non-alcoolic, din partea casei.

NOI Art Cafe

Cafele sunt de multe tipuri, noi am incercat un Marochino - cafea cu lapte si cu ciocolata, la 7.5 lei. Am rasfoit albume de arta, ne-am uitat pe Minimax la desene animate si am ascultat o muzica excelenta. Ceaiul este tot 7.5 iar piesele cele mai luxoase din meniu sunt trabucurile: intre 30 si 70 de lei. :)

NOI Art Cafe8

Personalul este foarte binevoitor si respectuos, nu extrem de comunicativ insa atent fara sa devina sacaitor. Pentru ca s-a deschis de curand, clientii nu au dat buluc, cel putin nu peste zi. Dupa cum stim, bucuresteanul este pasare de noapte... Oricum, NOI Art Cafe are program de cafenea: zilnic de la 10.00 pana la 24.00, luni pana la 22.00 chiar, iar duminica este inchis.

Speram ca in timp sa isi imbogateasca fondul de carte si mai ales sa lase la dispozitia celor dornici de scurte incursiuni in lumea artei mai multe albume fara tipla de plastic. :)

6 comentarii

Espresso Macchiato si fotolii rosii aka Noi Art Cafe
letitia
#1 -

tango argentinian

Propunerea de weekend de la Noi Art Cafe se numeste “Maraton de tango”, de la ora 21.00. Intra cine vrea, ramane cui ii plac demonstratiile de tango cu Gonzalo &Valerie (Argentina) si varianta live cu Picante si El Tango.

Espresso Macchiato si fotolii rosii aka Noi Art Cafe
leti
#2 -

Super Fain

Foarte fain materialul...

Espresso Macchiato si fotolii rosii aka Noi Art Cafe
Victor
#3 -

comentez

Buna !
Am primit si eu lik-ul si deci articolul... Mie-mi place ( mai ales ca sunt managerul Noi ART CAFE), deci multumim.
M-as bucura insa si de un telefon, in direct, aveti numarul pe cartea de vizita care insotea nota .
Cele bune.

Espresso Macchiato si fotolii rosii aka Noi Art Cafe
victor
#4 -

astaseara

Spre stiintza, asta seara avem MILONGA de Tango, adica se danseaza, detalii pe www.eltango.ro

Incepe la ora 23 si tine pana la ora 2,30... maine
:)

Espresso Macchiato si fotolii rosii aka Noi Art Cafe
liviu
#5 -

solicitare adresa

as dori o adresa de contact a acestei cafenele.va multumesc.

Espresso Macchiato si fotolii rosii aka Noi Art Cafe
Cristina
#6 -

Comentariu nou
Piata Alba Iulia nr. 7 Vezi harta aici

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera