Dupa 11 ani, din nou Faith No More

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
La mai bine de 10 ani de la despartire, Faith No More au decis ca sunt inca tineri si fara obligatii catre vreo casa de discuri, asa ca de ce n-ar canta din nou impreuna? Mike Bordin, Roddy Bottum, Bill Gould, Jon Hudson si Mike Patton si-au scos cantecele de la naftalina si au plecat intr-un nou turneu, asa ca pe 15 august vor ajunge si in Romania.

Faith No More

Formatia s-a nascut in 1981, in California, sub un nume asemanator: Faith No Man. Mike Bordin, Billy Gould, Mike Morris si Wade Worthington au fost membrii fondatori, dar componenta trupei s-a schimbat periodic (de cateva ori chiar inainte de lansarea primului album).

Faith No More

Dupa un demo de succes in 1985, Faith No More, asa cum ajunsese formatia sa fie numita, a debutat cu albumul We Care A Lot (1985). A urmat Introduce Yourself dupa doi ani, dar the The Real Thing a fost cel care le-a adus succesul, un turneu cu Metallica si o nominalizare la premiul Grammy. Desi al patrulea album, Angel Dust, nu s-a ridicat din punct de vedere comercial la acelasi nivel, a dat nastere totusi la doua single-uri care au devenit hituri: Midlife Crisis si Easy, un cover dupa The Commodores care e probabil cel mai cunoscut pe la noi. Au urmat King for a Day... Fool for a Lifetime si Album of the Year, dupa care membrii formatiei au confirmat in sfarsit zvonurile care umblau de cativa ani: se desparteau.

Faith No More

Si, candva in 2009, Faith No More s-a reunit pentru o discutie in formula pe care o avusese in 1998. O discutie fructuoasa, spun fanii, pentru ca cei cinci au decis ca au facut muzica misto si ar fi pacat sa nu o mai cante. Desi rock-ul lor e greu de definit, pentru ca amesteca fara probleme progressive cu hip hop, punk cu thrash sau funk cu heavy metal, concluzia e una singura: suna al naibii de bine si ne bucuram ca o sa il auzim si la Bucuresti.

Cine spunea ca nu mai exista reuniuni de succes dupa atatia ani? Pana acum totul arata bine, speram ca va si dura... In orice caz, daca nu v-ati grabit inca sa cumparati biletele, e momentul: le gasiti la 150 si 180 lei pe ticketpoint.ro.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera