Domnu' politist, m-am conectat. Degeaba

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
O zi calduroasa de iulie, la pranz. Eram cu un prieten pe Bulevardul Aerogarii si vroiam sa traversam spre benzinaria OMV (aproape de intersectia cu Bulevardul Ficusului, zona Romaero).

Cand sa traversam, o masina era foarte hotarata sa dea peste noi. In masina, o domnisoara "atenta" la drum, mai exact la drumul vocii prin mobilul pe care nu mai stia cum sa-l tina corespunzator la ureche. Credeti ca a reusit sa franeze? Probabil a zis la telefon "aaa, alo, stii, stai, iubita, tocmai calc pe unu". Dar cum Pavlov si reflexele te salveaza, am sarit in zona de siguranta (adica din fata masinii), iar domnisoara si-a continuat discutia la telefon si drumul.

Cum stiu ca e greu cu hartiile si declaratiile, m-am gandit ca o plangere online e mai rapida si, speram, mai eficienta. Ta-na-naaaam! Brigada de Politie Rutiera are site.

Completez constiincios forma de mai jos


click pt poza mare

Submit. Surprize - stupize :))


click pt poza mare

Prima data m-am gandit ca Politia Romana are cursuri prin corespondenta la Central Missouri State University. Sau ca au plecat la un summer school acolo si vor sa le vina reclamatiile pe mail.

Pentru ca, guess what (sa ne exprimam in limba din Missouri), daca tragi un pic cu ochiul prin sursa sitului (deh, defectele meseriei de programator) vezi ca formularul pe care l-am completat eu cu atata grija, atentie, responsabilitate, corectitudine (ok, ok, ma opresc aici) se duce la... situl universitatii respective.

De ce ai completa formularul? Pentru schimburi interculturale, evident, pentru ca Politia Romana in mod sigur nu-ti citeste plangerea facuta online.

Tare, nu? Imi si imaginez studentii americani uitandu-se curiosi la valul de mailuri nervoase care povestesc intr-o limba necunoscuta despre cum e viata pe strazile Romaniei.

Siteul este realizat de catre Open Communication Center. Niste baieti "profesionisti" care au primit bani de la stat sa faca un site pe care probabil nu l-a testat nimeni niciodata. Care te trimite, atunci cand ai ceva de spus, la americani...

Pentru ca la noi, cui ii pasa?2 comentarii

Domnu' politist, m-am conectat. Degeaba
Chivu Nik
#1 -

New comment

SCREW POLITZIA ROMANA

Domnu' politist, m-am conectat. Degeaba
unu
#2 -

tare

Din intamplare am dat si eu peste site, si mi s-a parut neterminat... credeam ca este in teste :)
Ma tot gandeam cine a facut site-ul, dar nici pe departe sa-mi treaca prin cap ca este facut de o firma. Credeam ca este facut de vreun departament de la ei. Am cautat pe internet cine este acest Open Communication Center...
Am gasit ceva la http://www.atlasq.ro/ si in partea de jos poti sa razi citind: ©2003 Atlas Q, - optimized and processed by Open Communication Center.... cu email catre rflorin@dnt.ro Tare programator! Probabil ca le-a dat bani sa-l lase sa faca! :))

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera